Νίκη κορυφής για το Δειλινό, μεγάλη νίκη στα Χανιά (65-71).


Το Δειλινό  ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, στην 11η αγωνιστική, καθώς επιβλήθηκε με 65-71 του Κύδωνα και παραμένει στην κορυφή, έχοντας αποκτήσει προβάδισμα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Γωνιωτάκη έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του, μετά την νίκη επί του Εργοτελη, την προηγούμενη αγωνιστική, είδε τους γηπεδούχους, να μπαίνουν δυνατά, να εκμεταλλεύονται την έδρα τους και να προηγούνται στο ημίχρονο με 38-33.

Στην επανάληψη, το Δειλινό, καταθέτοντας πάθος και ψυχή,  ανέβασε την απόδοσή του και έκανε την ανατροπή, με τον Κύδων ωστόσο να παραμένει σε απόσταση αναπνοής μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν στους εαυτούς τους και στην νίκη και δεν έδωσαν δικαίωμα στους Χανιώτες να πάρουν τα ηνία ,  και διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα, φτάνοντας σε μια ακόμη μεγάλη νίκη, που της δίνει προβάδισμα κορυφής.

Όλοι οι παίκτες του Δειλινού ήταν ..υπέροχοι, με τον Λεφή (28 πόντοι) να αναδεικνύεται κορυφαίος, ενώ για τον Κύδων ο Δούβος σημείωσε 14 πόντους.

Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ - Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ 65-71
Δεκάλεπτα: 15-12, 38-33(Ημιχ.), 45-49, 65-71

Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ(Ηλιάκης): Λυρώνης 6, Ρόκκας-Βεντήρης 9(2), Κουτσαντωνάκης 7, Δασκαλάκης, Ζανιδάκης 7(1), Δούβος 14(1), Χρονόπουλος, Κατσούλης 2, Κατσίμπας, Λουκάκης 12, Πρωτογεράκης 8
Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ(Γωνιωτάκης): Μπορμπίδης, Αντωνογιαννάκης 6, Γαιτανάκης, Παντερής, Γρύλλης 12(2), Εκίζογλου, Σαίξ 7, Ζάγκλας 16(2), Λεφής 28(2), Δεσποινιάδης 2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.