Ξεχώρισε ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης (vid).


Αναμφισβήτητα ένας από τους Κρητικούς ...εκτός συνόρων που ξεχώρισε με την παρουσία του, ήταν ο νεαρός πρώην αθλητής του Εργοτέλη Ευάγγελος Μαχαιριανάκης.

Ο Κρητικός παίκτης, που φέτος σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη και παράλληλα αγωνίζεται στην Γ Εθνική με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς,  ήταν εξαιρετικός κόντρα στην ΑΕ Κομοτηνής, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του που νίκησε με 76-66...και αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του Πόντου, αλλά και του παιχνιδιού.

Ο νεαρός 18χρονος, αθλητής σημείωσε 24 πόντους, ευστοχώντας σε 2 τρίποντα, διακρίνεται στο βίντεο με τα "κοκκινόμαυρα" χρώματα , για τον ξεχωρίσετε, φορά μαύρο μπλουζάκι από μέσα, πιθανόν με το αγαπημένο του νούμερο (Νο 6), που δεν διακρίνεται καλά.

Στην φώτο διακρίνεται σε πρώτο πλάνο.

Απόλλων Καλαμαριάς - ΑΕ Κομοτηνής 76- 66 Highlights
Δεκάλεπτα: 15-19, 35-38, 51-51, 76-66
Διαιτητές: Ντόγκας, Χατζηχαρίσης
Απόλλων Καλαμαριάς (Γεωργιάδης-Κεσίδης): Χαρτόπουλος 13(3), Αποστόλου 16(1), Μιθιλλος 3, Σταματέλος 6, Κουκουλίδης 10,Μαχαιριανάκης 24(2), Σπυρόπουλος 4, Κιωτης, Τσουτσούκας, Ανδρεάδης, Τσαματάνης.
ΑΕ Κομοτηνής (Στοάκης-Τσαούς): Καραμανλής, Καραμπίνης 6, Βακρινος 2, Μαγουλας 12(1), Λάτσης 8(1), Βαχαρίδης 7(1), Σπέντζος 21(4), Θεοδωρίδης 7, Κυφωνίδης 2.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.