Κρατήθηκε δελτίο προπονητή στον αγώνα των παίδων Β΄ Σητειακού -ΑΟΑΝ.


Στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής Σητειακού-ΑΟΑΝ 34-67, είχαμε ένταση καθώς  αποβλήθηκε και κρατήθηκε το δελτίο του προπονητή του Σητειακού κ.Δημήτρη Κουπατσιάρη, από τους διαιτητές του αγώνα
ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕΛΙΚΟ : 34 – 67
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 08-16, 16-13, 04-17,06- 21
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΧΡΥΣΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗΣ

Η ανακοίνωση του Σητειακού:
"Σε ένα παιχνίδι με φιλική ατμόσφαιρα από παίκτες και προπονητές των δυο ομάδων κατάφεραν οι διαιτητες να γίνουν πρωταγωνιστές . 

Με την διαφορά στους 30 πόντους και λίγο πριν το τέλος του αγώνα, με συνεχόμενα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα έφεραν γονείς και όλη την ομάδα του Σητειακού, στα όρια. 

Ευτυχώς υπάρχουν βίντεο. 

Μάλιστα ένα παιχνίδι, που η διαφορά δυναμικής των δυο ομάδων ήταν εμφανής και ο σκοπός από την μεριά του Σητειακού ήταν απλά η συμμετοχή όλων των παιδιών και η χαρά του να παίξουν μπάσκετ, καταφέρνουν δυο διαιτητές να χάσουν τον έλεγχο του
αγώνα. 

Συγχαρητηρια στην ομάδα και τον προπονητή, του Αγιου Νικολάου για τους οποίους κανένα παράπονο δεν έχουμε.

Αν η διαιτησία στην Σητεία είναι αγγαρεία και ταλαιπωρία για μερικούς, τους καταλαβαίνουμε, όμως δεν φταίνε τα παιδιά και οι γονείς τους, να εισπράττουν στα μούτρα τους και μέσα στο σπίτι τους τέτοιο φτύσιμο.

Ο προπονητής του Σητειακού αποβλήθηκε ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ από το παιχνίδι, 4 λεπτά πριν την λήξη και κρατήθηκε η κάρτα του, για χρήση της γνωστής ελληνικής λέξης. 

Αλήθεια έτσι πράττουν οι κύριοι διαιτητές, σε όλους τους αγώνες;"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.