Ηράκλειο: Ανασυγκρότηση και δηλώσεις Γ.Μακράκη.


Δεν ολοκληρώθηκε όμορφα ο πρώτος γύρος της Β΄Εθνικής για τον εκπρόσωπο της Κρήτης στην Β΄Εθνική το Ηράκλειο,  που ηττήθηκε με 85-78 από το  Κορωπί στην Αθήνα, έχοντας ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο , αλλά και άσχημα "σφυρίγματα" , σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. 

Τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στις αποφάσεις του πρώτου διαιτητή Τσακαλογιάννη , ο οποίος έχει πάρει φέτος…εργολαβία την Κρητική ομάδα και την έχει αδικήσει ακόμα και σε ματς που στο τέλος τα κέρδισε. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 34 πόντους που σημείωσαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο, οι 20 επιτεύχθηκαν με βολές.

Είναι χαρακτηριστικό πως στον Όμιλο σκέφτονται να βγάλουν ανακοίνωση εκφράζοντας παράπονα για τις φετινές διαιτησίες.

Ο Γιώργος Μακράκης σε δηλώσεις του στην "Εφ.Πατρίς" τόνισε:
"Εγώ στέκομαι στο αγωνιστικό κομμάτι. Σπαταλήσαμε το πρώτο ημίχρονο και ιδίως στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν τραγικοί στην άμυνα, κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια, βγάλαμε αντίδραση, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε".

Σε φάση ανασυγκρότησης βρίσκεται μετά από αυτήν την ήττα το Ηράκλειο καθώς ο  τραυματισμός του Αλέξη Πετράκη, ίσως τον κρατήσει αρκετό καιρό στα ...πιτς και μέρος αυτής (ανασυγκρότησης), περιλαμβάνει εκτός από την...μονιμοποίηση και την συμμετοχή (όπως είχαν αρκετή χθες) στο ρόστερ των Κίτσου -Καλυβιανάκη και  Καλαντζή και όχι μόνο αυτών .

Οι δυο νεαροί παίκτες πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο Κορωπί, env όπως αναμένεται και οι  Γουμενάκης, Σταμίρης αλλά και ακόμα ο τραυματίας Μηλαθιανάκης, η κάποιοι άλλοι  αθλητές των παιδοεφηβικών, θα μπουν στην εξίσωση.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο σύντομο μέλλον.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.