Δεν "τρίτωσε" με Τρίτων το Ηράκλειο, που ηττήθηκε με 57-64(pics).


Δεν κατάφερε να επεκτείνει  νικηφόρο του σερί μέσα στο 2018 το  Ηράκλειο, όπου μετά τις σπουδαίες επιτυχίες επί Ιωνικού Ν. και Δάφνης Δ. , γνώρισε  εντός έδρας ήττα με 57-64, από τον Τρίτωνα, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν μέτριο, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο δεκάλεπτο, διατήρησαν τον ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μέσα από την δυνατή τους και κλειστή άμυνα, με ενέργεια (λόγω ροτέισον), κατάφεραν να εγκλωβίσουν επιθετικά τους γηπεδούχους, που φάνηκε να έχουν "συσσωρευμένη κόπωση", ενώ σε αντίθεση με το τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό, δεν άνοιξαν νωρίς το ροτέισον.

Οι φιλοξενούμενοι, στόχευσαν (ορθα), πανω στον κορυφαιο παικτη των γηπεδούχων τον Μποχωρίδη, με εξαιρετικες αμυνες και παγίδες, τον εβγαλαν εκτός αγώνα καθώς εχάσε την επαφή του με το καλάθι.

Παράλληλα πέραν του Λιανού έλειψαν πραγματικά οι λύσεις, από τους υπόλοιπους, που τους είχε καταβάλει η υπερπροσπάθεια, από τα προηγούμενα ματς, ενώ δεν κατάφεραν να κάνουν ένα "ξέσπασμα' ενός δυο λεπτών που θα έκανε την διαφορά, να πάρουν την νίκη.

Από την άλλη ο προπονητής των φιλοξενούμενων, με την έναρξη του δεύτερου μέρους χρησιμοποίησε αρκετά το σχήμα με τρεις κοντούς και τον Καραδολάμη κοντά στο καλάθι και με  υψηλές επιδόσεις στην άμυνα όπως είπαμε , ανέτρεψαν την κατάσταση, έκαναν  ένα σερί 8-0 παίρνοντας τα ηνία με 42-50 στο 27:00.

Καθοριστικός για την νίκη απο τους φιλοξενούμενους ο Καλανζτής, ο οποίος εβγαλε πολυ ενέργεια και με καθοριστικούς πόντους , εχτισε διαφορα νίκης στο δευτερο μέρος, μαζι με τον Καραδολάμη που εβαλε καθοριστικους πόντους.

Το φινάλε ανήκε στον  Γκαβανόπουλο, οποίος στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν άστοχος, αλλά ήταν αυτός που έβαλε την σφραγίδα της νίκης, που έκανε  το 57-62  στο 39:39" .

Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο  Μποχωρίδης επιχείρησε άστοχο τρίποντο και  και στη συνέχεια της φάσης, ο ίδιος έκανε φάουλ στον Καλαντζή που κάτι του είπε, με αποτέλεσμα ο γκαρντ του Ηρακλείου να χάσει την ψυχραιμία του σπρώχνοντας τον αντίπαλό του. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσουν και οι υπόλοιποι αθλητές και παραλίγο να ακολουθήσει σύρραξη παικτών, χωρίς όμως να ξεφύγει  η κατάσταση . 

Το παιχνίδι διεκόπη και  οι διαιτητές απέβαλαν με ντισκαλιφιέ τον Μποχωρίδη, μοίρασαν από μία τεχνική ποινή τους πάγκους των ομάδων.

Στον Τρίτων αγωνίζεται ο Κρητικός πρώην αθλητης του Ηράκλειο Ν.Βερτούδος, αδελφός του Κώστα στον Εργοτέλη, έχοντας θετική παρουσία..

-Στα τελευταίοα λεπτά τραυματίστηκε ο Πετράκης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Δευτέρα.

- Σύντομα βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΤΡΙΤΩΝ 57-64
Διαιτητές: Ρίζος, Τσιμπούρης.
Δεκάλεπτα: 25-19, 31-30 (ημ.), 44-50, 57-64

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γ. Μακράκης): Κίτσος-Καλυβιανάκης, Σταμπουλής 16 (1), Μποχωρίδης 5 (1), Λάκκας 7, Πετράκης, Λιανός 19 (1), Πρωτογεράκης 4, Καλατζής, Χάλαρης 6, Παπαδάκης, Μηλαθιανάκης.
ΤΡΙΤΩΝ (Μ. Μιχελάκος): Ευστρατίου 1, Κούτουλας 7 (1), Φράγκος, Καλαντζής   12 (1), Τασόπουλος 5, Ντιμπ 4, Θύμνιος 2, Καραδολάμης 17 (1), Δαμιανάκος, Γκαβανόπουλος 7 (1), Κουκούνιας 8, Βερτούδος. 

Η βαθμολογία :

Τα αποτελέσματα και η συνέχεια :

Φωτορεπορτάζ:



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.