ΑΟΚ Χανιά | Ευχαριστεί για Κοντογιάννη , αλλά και.. Άρη Νίκαιας.


Σε επέμβαση κήλης στη βουβωνική χώρα υποβλήθηκε ο αθλητής του ΑΟΚ Χανιά Μάρκος Κοντογιάννης και είχε απόλυτη επιτυχία, με τον σύλλογο και τον αθλητή να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους.

Αναλυτικά:
"Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ευχαριστεί τον χειρουργό Στέλιο Μοσχονά και τη συνεργάτη του κα.Αντωνίου, του τμήματος Β’ χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “ο Άγιος Γεώργιος” για την επιτυχημένη επέμβαση κήλης στη βουβωνική χώρα που υπεβλήθη την περασμένη Πέμπτη (23/1). 
Η επιστημονική τους γνώση και εμπειρία συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής που βγάζει τον παίκτη της ομάδας μας από μια επίπονη και δύσκολη κατάσταση".

Ευχαριστήριο Μάρκου Κοντογιάννη
Ο Μάρκος Κοντογιάννης ευχαριστεί από την πλευρά του:

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ που μερίμνησαν για όλα, σε ότι αφορά την επέμβασή μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό επιτελείο και στους συμπαίκτες μου για την ηθική και ψυχολογική υποστήριξη, αλλά και σε όλους εκείνους που μου ευχήθηκαν και είναι κοντά μου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς Άρη Νίκαιας.
Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Άρη Νίκαιας για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στο περιθώριο της χτεσινής αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τέτοιου είδους φιλοξενίες τιμούν το άθλημα αλλά και το σύλλογο του Άρη Νίκαιας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.