E. Τζουγκράκη στο basketa.gr: "Στόχος μου η καθημερινή βελτίωση"


Μετά από οκτώ αγωνιστικές, η Ελευθερία Μοσχάτου οδηγεί την κούρσα της Α2 Νότου Γυναικών χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα, και αναμφισβήτητα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Η 19χρονη διεθνής πλέι μέικερ, Εύη Τζουγκράκη, μίλησε στο basketa.gr για την μέχρι τώρα πορεία της Ελευθερίας, αλλά και για το μέλλον.

Πίστευες ότι μετά από τις πρώτες αγωνιστικές θα είστε πρώτες και αήττητες;
«Ναι πίστευα στις δυνατότητες της ομάδας, γι΄αυτό και βρέθηκε στην Ελευθερία. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και η ομάδα αποτελείται από ένα μείγμα έμπειρων και ταλαντούχων αθλητριών. Με την κατάλληλη χημεία, εντός και εκτός παρκέ, έρχονται και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα».

Τι στόχους είχε βάλει η ομάδα στην αρχή της σεζόν;
«Γνωρίζοντας ότι το πρωτάθλημα θα ήταν πολύ δύσκολο, βάλαμε ως στόχο να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται, κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ίδιο συνεχίζουμε να κάνουμε και τώρα, να προχωράμε βήμα – βήμα. Εξάλλου κανέις δεν πήρε το πρωτάθλημα ούτε υποβιβάστηκε από τον πρώτο γύρο».

Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
«Δεν μου αρέσει να θέτω μακροπρόθεσμους στόχους. Αυτό που κοιτάω είναι να δουλεύω και να βελτιώνομαι καθημερινά».

Πως σου φαίνεται το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Νότου;
«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Ολοι μπορούν να νικήσουν όλους και αυτό οφείλεται στο ότι όλες οι ομάδες είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες από έμπειρες και ταλαντούχες αθλήτριες»

*Αν και μόλις 19 χρονών, η Εύη Τζουγκράκη έχει προλάβει να αγωνιστεί στα Χανιά, στο Αρκάδι, στον ΠΑΟΚ, στα Μελίσσια, στην Ελευθερία Μοσχάτου, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.