Το σχόλιο της Πέμπτης (22/12)


Του συνεργάτη μας "threepointer".

Διαβολοβδομάδα και πάλι με δύό πολύτιμες νίκες για τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Καλάθη και μια μεγάλη νίκη, για την ώρα, του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚA.

Ο μεν Παναθηναϊκός φαίνεται να ξεπερνά την απουσία του Καλάθη χωρίς απώλειες, βοηθούμενος από το ότι είχε να παίξει με ομάδες ´´στα μέτρα τού´´ αυτή την περίοδο, χωρίς βέβαια αυτό να μειώνει την αξία την νίκης στο Βελιγράδι.

Μεγάλη χρονιά φέτος για τον Γκίστ, ενώ Λεκαβίτσιους και Ντένμον ανεβαίνουν και κάνουν σπουδαία δουλειά στην περιφέρεια.

Στον Ολυμπιακό ένα πράγμα με δύό πτυχές είναι βέβαιο.

Από τη μια το αναμφισβήτητο μέταλλο της ομάδας με μπροστάρη τον Παπανικολάου και από την άλλη ο εφιάλτης που συνεχίζεται για την ΤΣΣΚ όταν συναντά τον Ολυμπιακό.

Είναι απίθανο αλλά συμβαίνει.
Οι Ρώσοι έχουν θέμα και μαζί τους και ο Ιτούδης ο οποίος δεν επιχείρησε καν να φορτώσει με κανένα φάουλ και να βγάλει από το ρυθμό του, τον Μακλίν, τον μοναδικό ψηλό που είχε απομείνει στον Ολυμπιακό και τον άφησε να κάνει πάρτι με τον Χαινς.

Κακή βραδιά για τον κόουτς της ΤΣΣΚ αλλά έτσι είναι το μπάσκετ.

Όλοι δικαιούνται να έχουν και κακές μέρες.

Το μέταλλο λοιπόν του Ολυμπιακού μαζί με την διαφαινόμενη επιτυχή επάνοδο-ενσωμάτωση του Σπανούλη, μάλλον πως οδηγεί σε ένα ακόμα final4.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Μη βιάζεστε. Έχει πολύ μπάσκετ η χρονιά και ατελείωτο ενδιαφέρον.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.