Το σχόλιο της Δευτέρας (04/12).


Του συνεργάτη μας "threepointer".


Το Ηράκλειο έχασε στο φινάλε άλλο ένα ματς, εξ αιτίας της κόπωσης και της έλλειψης καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά, απόρροια του περιορισμένου rotation ή κατ´ άλλους του ελλιπούς ρόστερ που έχει η ομάδα, αν θέλει να διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστικό.

Είναι γεγονός ότι στο Ηράκλειο παίζουν 5-6 παίκτες οι οποίοι είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία.

Οι υπόλοιποι παίκτες νέοι και έφηβοι-μαθητές, για διάφορους λόγους, μάλλον δύσκολα για την ώρα φαίνεται να προσφέρουν λύσεις στο επίπεδο που επιτρέπει στην ομάδα να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Επομένως αν η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει, το ρόστερ πρέπει να ενισχυθεί.

Αν θελήσει στην πορεία απλώς να παραμείνει στην κατηγορία, τότε μάλλον θα ανοίξει το rotation, θα παίξουν περισσότερο νέοι και ίσως έφηβοι, ίσως όμως παίρνοντας ένα ρίσκο με διπλή όψη:
Να βρεθεί αν κάτσουν τίποτα συγκυρίες, να παλεύει για τη σωτηρία στο τέλος (το αρνητικό) ,αλλά παράλληλα να κερδίσει ένα ή περισσότερους νέους παίκτες (το θετικό), υλοποιώντας έτσι και το νέο όραμα που εξείγγηλε στην αρχή της χρονιάς.

Φαίνεται πως αν συνεχιστούν ως τις γιορτές τα τελευταία αποτελέσματα, η ομάδα πρέπει να αποφασίσει σε πια από τις παραπάνω κατευθύνσεις θα κινηθεί.

Ίδωμεν.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.