Πιο νωρίς το Ηράκλειο-Ιπποκράτης, με διαγωνισμούς με ταξίδι στο ημίχρονο.


Η αναμέτρηση Ηράκλειο ΟΑΑ– ΑΣ Ιπποκράτης ΚΩ, για την 10η αγωνιστική,θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/12) στις 14:00, το μεσημέρι κατόπιν συμφωνίας  των δύο ομάδων, γα συγκοινωνιακούς λόγους, ενώ στο ημίχρονο , θα διεξαχθεί  διαγωνισμός τρίποντων  με την συμμετοχή των φιλάθλων με έπαθλο ένα ταξίδι στη Ρώμη.

Επιστροφή στις επιτυχίες , απέναντι στον αξιόμαχο Ιπποκράτης Κω, θέλει το Ηράκλειο, που από εδώ και στο εξής θα διοργανώνει στο ημίχρονο, διαγωνισμό τρίποντων με την συμμετοχή των φιλάθλων με έπαθλο ένα ταξίδι στη Ρώμη.

Να θυμίσουμε οτι το Ηρακλειο διαθετει τις πιο χαμηλές τιμές στα φετινά διαρκείας (15 ευρώ), ενω συνεχίζεται για 2η συνεχή χρονια η συνεργασία με την "Κίτρινη Αποστολή", για συλλογη ρούχων.

Η ανακοίνωση της ΕΠ της ΕΟΚ:
"Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας Ηράκλειο ΟΑΑ– ΑΣ Ιπποκράτης ΚΩ, για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 10/12/2017 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια»".

Η ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη σελίδα της στο facebook:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.