Τ. Πασκουάλ : " Θα δουμε τον Γ.Καλαϊτζάκη, πολύ περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν".


Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στα Τρίκαλα νικώντας 87-56 στο ΟΑΚΑ και ο Τσάβι Πασκουάλ προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον και μάλιστα στα τελευταία οκτώ λεπτά του αγώνα έδωσε την ευκαιρία και στον Γιώργο Καλαϊτζάκη να αγωνιστεί, ο οποίος για μία ακόμα φορά έδειξε τα καλά του στοιχεία.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα, μίλησε για το... βάθος του «πράσινου» πάγκου, ενώ σχολίασε την παρουσία του Γιώργου Καλαϊτζάκη  μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Μποχωρίδη: 
«Είναι ένας παίκτης που πιστεύω ότι θα τον δούμε πολύ περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Για το ροτέισον και τους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής:
«Είναι λογικό όταν αυτοί οι παίκτες παίζουν λίγο, να δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στον περισσότερο χρόνο, είμαι ικανοποιημένος από αυτούς. Είναι λογικό ότι υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν, αλλά όλοι δουλεύουν καθημερινά και βρίσκονται σε καλό δρόμο».

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, διαθέτει όλα τα στοιχεία  να ανταποκριθεί στις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, αρκεί να βελτιώσει την σωματική του διάπλαση

Τα στατιστικά του Γιώργου Καλαϊτζάκη στο χθεσινό παιχνίδι:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.