Νεανίδων | Ανδρογέας - ΟΦΗ 25-66.



Στα πλαίσια της εμβόλιμης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των Νεανίδων ΕΚΑΣΚ το απόγευμα του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου η ομάδα του ΟΦΗ, φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Ανδρογεα. 

Οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους ήθελαν να κατακτήσουν τη νίκη. Η μεν ομάδα του Μ.Καρλάφτη για να διατηρηθεί πολύ κοντά στην κορυφή, ενώ ο Ανδρογεας για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την τριάδα του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά η ομάδα του ΟΦΗ αποδείχθηκε πιο ουσιαστική βρίσκοντας περισσότερες λύσεις στην επίθεση. 

Παράλληλα με την καλή αμυντική λειτουργία δημιούργησαν κατά διαστήματα προβλήματα στην ομάδα του Σηφάκη που από το ξεκίνημα του αγώνα, έχασαν την επαφή τους στο σκορ με τον αντίπαλο. 

Σε επίπεδα ευστοχίας η ομάδα του ΟΦΗ τα πήγε πολύ καλά και είναι γεγονός ότι  στηρίχθηκε πολύ σ από την περιφέρεια  και κατάφεραν να «καθαρίσουν» εύκολα το παιχνίδι, με 25-67.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ -ΟΦΗ 25-67
Δεκάλεπτα: 04-13 ,09-31 (ημ.), 13-48 ,25-66.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ(Σηφάκης) : Γιαπιτζόγλου , Πακέ, Λενακάκη 8 ,Τσακούμη ,Χαλαμπαλάκη 4 ,Σπυριδάκη  7(1) ,Ξηρουδάκη 2 ,Παπαδάκη 2 ,Νηστικάκη 2
Ο.Φ.Η.(Καρλάφτης Μ.) : Φραγκάκη ,Ιατράκη 12(2) ,Παπαδάκη Κ. 3 ,Βατσινά 12(2) ,Μπορμπαντωνάκη 2 ,Παπαδάκη Ε., Κοντογιάννη ,Κουράτορα 11(3) ,Τζανετή 3(1) ,Κασαπίδη 7 ,Σφακιανάκη 11 ,Λιόντα 5(1).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.