"Μπλόκο" από το Ρέθυμνο, σταμάτησε με 82-78 τον Προμηθέα.Η βαθμολογία.


Μία πολύ σημαντική νίκη κατέκτησε το Ρέθυμνο Cretan Kings, επικρατώντας με 82-78 του Προμηθέα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, σε ενα ντέρμπι με… τα όλα του, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να παίρνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Προμηθέα μετά από τρεις σερί νίκες και μόλις η δεύτερη σε όλο το πρωτάθλημα.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-16, 33-33, 54-5, 82-78.
ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (Νίκος Βετούλας): Γκούντγουϊν 11 (1τρ., 9ρ.,) Μούντι 21, Λι 6, Γιαννόπουλος 10 (2), Άρμστεντ 18 (2), Ντάνιελς 18 (2τρ.), Κώττας 2, Χριστοδούλου 1, Στεφανίδης 3 (1), Δραγάτης, Θεοδωρίδης, Παναρετάκης.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μάκης Γιατράς): Λίποβι 3 (1), Τουντζιαράκης 1, Γκίκας 4 (11ασ.), Φαγιέ 13 (2τρ., 6ρ.), Μιλόσεβιτς 28 (2τρ., 9ρ.), Έβανς 8, Γερομιχαλός, Ρέλεφορντ 6μ Δημάκος 3 (1), Σαλούστος 4, Χολ 8 (2).

Μάκης Γιατράς (προπονητής Προμηθέα): 
«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Εμείς θεωρώ πως κάναμε ένα κακό παιχνίδι στην άμυνα, στο ένας εναντίον ενός. Αφήσαμε το Ρέθυμνο να σουτάρει περίπου με 50% στα τρίποντα. Στο τέλος προσπαθήσαμε να κλέψουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό στην Πάτρα την επόμενη εβδομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να παίζει για να κερδίζεις. Εμείς σήμερα δεν είχαμε μία καλή παρουσία, όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Βέβαια δεν παίζουμε μόνοι μας. Μας ανάγκασε και το Ρέθυμνο να βρεθούμε σε κακή μέρα. Καλή συνέχεια στον Νίκο».



Νίκος Βετούλας (προπονητής Ρεθύμνου Cretan Kings):
«Θεωρώ πως ήταν μία μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις και τις νίκες του ως τώρα. Δείχνει ότι εκτός από το ότι παίζουν το διασκεδάζουν κιόλας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Εμείς παίξαμε πολύ δυνατά και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα αλλά όπως είπε και ο κόουτς δεν παίζουμε μόνοι μας. Μας ανάγκασαν σε λάθη. Είναι μία μεγάλη νίκη για μας, αφού είχαμε κάνει δύο ήττες στην έδρα μας και θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες έπειτα από εκείνη στη Λάρισα. Το περιμέναμε ντέρμπι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον Προμηθέα. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε στο επόμενο ματς, κοιτάζοντας παράλληλα το τι θα κάνουμε με τον Ρόμπερτσον».

Η βαθμολογία:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.