Μοίρασε αγάπη και χαμόγελα το μπάσκετ του ΟΦΗ!


Μοίρασε αγάπη και χαμόγελα το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ. Αντιπροσωπεία της ομάδας, επισκέφθηκε το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή» και μοίρασε δώρα στα παιδιά του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση της η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ αναφέρει:
"Με μεγάλη χαρά επισκεφτήκαμε το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή». 

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για όλους μας και ελπίζουμε να δώσαμε λίγη χαρά και στα παιδιά του Συλλόγου που μας υποδέχτηκαν με γέλια και χαμόγελα και μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας!!! 
Τους καλέσαμε κι εμείς στο δικό μας σπίτι προκειμένου να ενισχύουν τις προσπάθειες μας όποτε τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους και δώσαμε την υπόσχεση ότι η σχέση μας με το «Δικαίωμα στη Ζωή» θα συνεχιστεί και θα είμαστε αρωγοί σε ότι μας ζητηθεί καθώς ειλικρινά μας συγκίνησε η ανιδιοτελής προσπάθεια και ο καθημερινός αγώνας αγάπης των ανθρώπων του Συλλόγου. 
Θα θέλαμε παράλληλα να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επίσκεψη μας, τον κο Μιχάλη Λελεδάκη (κατάστημα ρούχων Zizel), την κα Σάντυ Χαλκιαδάκη ( κατάστημα καλλυντικων Sandy’s), τον κο Παπαδάκη και την Μπουτίκ του Ο.Φ.Η, τον κο Αντώνη Δαριβιανάκη (πρατήριο υγρών καυσίμων Shell), τον κο Ιωάννη Μαυράκη(πρατήριο υγρών καυσίμων Aegean), τον κο Τσαγκαράκη Χαράλαμπο ( πρατήριο υγρών καυσίμων Aegean), την Τηλεόραση Creta και την κα Αντιγόνη Ανδρεάκη. 
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη!"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.