Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση της Α.Σ.Α Αναγέννησης (vid).


Ο Αθλητικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου "ΑΣΑ Αναγέννηση"  στο πλαίσιο δράσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,  συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας, σε σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποίησε στις 29 Δεκεμβρίου 2017, στο κλειστό της πόλης , του Αρκαλοχωρίου, τα οποία θα δοθούν για τα συσσίτια αγάπης της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης της ενδοχώρας.

Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29-12-2017 από τις 3 έως τις 9 στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου και περιλάμβανε μια μια σειρά εκδηλώσεων όπως :

15:00-16:00 Ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών - διαγωνιστικά .
16:00- 17:00  Αγώνας των αγοριών (2005-2008).
17:00-18:00  Αγώνας πανκορασίδων Αναγέννηση - ΟΑΣΗ.
18:00-19.30 Α.Σ.Α. Αναγέννηση - Μεικτή ΕΚΑΣΚ (2003-2005)
20.00-22.00 Α.Σ.Α. Αναγέννηση - Καλτσομάνια .

Η σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας:
Η τελευταία εκδήλωση του συλλόγου μας για το 2017 ενταγμένη στο εορταστικό πρόγραμμα του πολιτιστικού συλλόγου πραγματοποιήθηκε  στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου .

Ευχαριστούμε θερμά την ΕΚΑΣΚ και την μεικτή ομάδα Ανατολικής Κρήτης τον ΣΥΔΚΑΚ και τους 4 διαιτητές που βρέθηκαν χτες στο κλειστό γυμναστήριο, την ομάδα πανκορασίδων του ΟΑΣΗ , την ομάδα της ''Καλτσομάνια'' για την συμμετοχή της και για τα δώρα που μοίρασε στους μικρούς αθλητές, τον Sfakianakis Nikolaos για τις γλυκές γεύσεις που πρόσφερε στους προσκεκλημένους μας . 
Τέλος ευχαριστούμε θερμά όσους βρέθηκαν χτες ς στο γήπεδο και βοήθησαν να συγκεντρωθεί σημαντική ποσότητα τροφίμων .

Καλή χρονιά με υγεία αγάπη και αλληλεγγύη .
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.