Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία, στο Λίντο(pics).


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες 3 Δεκέμβρη στο κλειστό του Λίντο στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας ΑμεΑ που συνδιοργάνωσε ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο, με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου. 

Το δελτίο τύπου του ΑΣΚΑ Ηράκλειο αναφέρει:
"Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων ΗΡΑΚΛΕΙΟ διοργάνωσε στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00-17.00 στο Κλειστό του Λίντο για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας επίδειξης οικογενειακό διπλό, με διαδραστικά παιχνίδια στα διαλείμματα.

Στη συνέχεια έγινε βράβευση από τους διακριθέντες αθλητές –συναδέλφους του συλλόγου εργαζομένων της Περιφέρειας. του κ. Κακλαμανάκη Ν. δύο φορές Ολυμπιονίκη του, κ. Στεφανουδάκη Μ. παραολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή .και του ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - το βραβείο παρέλαβαν, η πρόεδρος του ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κωστούλα Ασμαργιανάκη και ο  προπονητής της ομάδας Μάξιμος Χατζηδάκης.

Ακολούθησε χορευτικό cheerleading από την ομάδα Φ.Ο.Η Αριάδνη ενώ την ίδια στιγμή στηθήκαν επτά interactive σταθμοί για τους μικρούς μας φίλους, ώστε να έρθουν σε άμεση επαφή και να δοκιμάσουν διάφορες βασικές ασκήσεις του μπάσκετ με αμαξίδιο καθώς και να ενημερωθούν από τους αντίστοιχους σταθμούς από τα μέλη του ΑΣΚΑ Ηράκλειο.

Όσοι παρευρέθησαν κ συμμετείχαν στην σημερινή γιορτή αναπηρίας, θα αποτελέσουν πομπό διάδοσης του μηνύματος για αποδοχή της διαφορετικότητας, την καταπολέμηση των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων γύρω από την αναπηρία αλλά της διάδοσης της αξίας του αθλητισμού !
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την στήριξη τους :
την Περιφέρεια Κρήτης, τον Ερυθρό Σταυρό,
τους χορηγούς της εκδήλωσης : Ζωγραφάκης - Παιδικές κατασκηνώσεις,Ανθοπωλείο Κοκολάκης Παύλος, Cosmos Sport , ΦΟΗ / Αριάδνη Flames (cheerleaders).

Το χορηγό επικοινωνίας Kρήτη TV – Νεα Κρήτη- 9,84 και ιδιαιτέρως την κ. Μαρία Πετρούτσου για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Επίσης τον κ. Μαρκάκη Μπάμπη (Πρόεδρος ΕΚΑΣΚ), την κ.Καλουδιώτη Μαρία (Πρόεδρος ΕΚΗ), την κ.Κάλλια Μπενέττου (γραφίστρια) για τον σχεδιασμό της αφίσας ,τον κ.Στέφανο Πατεράκη (φωτογράφο), τον κ Κώστα Μαρκάκη ( μουσική επιμέλεια), τον κ. Λουμπούνη Μανόλη, (γιατρό της περιφέρειας) την κ. Τριαματάκη Στέλλα και κ. Μαραγκάκη Νίκη ( Γραμματεία ΕΚΑΣΚ), τον κ. Ψαρουδάκη Κώστα (Υπ πετοσφαίρισης) τον κ Κεφάκη Γιώργο Φύλακας Λίντο -Χειριστής πίνακα) και τους εθελοντές μας που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης!"


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.