Καλάθια αγάπης από Ηράκλειο και ΟΦΗ.



Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι μπασκετόφιλοι το Σάββατο το απόγευμα στα Δυο Αοράκια,  εκφράζοντας παράλληλα τα φιλανθρωπικά τους συναισθήματα,  στην Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου.

Το Ηράκλειο και ο ΟΦΗ διασταύρωσαν  για πρώτη φορά μετά την περίοδο προετοιμασίας τα αγωνιστικά τους ξίφη αλλά για καλό σκοπό . 

Συγκεκριμένα τα έσοδα της αναμέτρησης  θα διατεθούν στα παιδιά της «Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου». 

Τα δυο σωματεία που συνεργάστηκαν για αυτήν την πρωτοβουλία, είδαν το κάλεσμα στο κοινό της πόλης μας να έχει αντίκρυσμα καθώς αρκετός κόσμος, βρέθηκε στο κλειστό και  στήριξε αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ο Βασίλης Ράλλης βρέθηκε στον αντίπαλο πάγκο της ομάδας που υπηρέτησε για έξι χρόνια. 

Παράλληλα το φιλικό (75-59, υπέρ του Ηράκλειο) ,αυτό αποτέλεσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους αθλητές των δύο ομάδων να κρατηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα εν όψει της επανέναρξης των Εθνικών κατηγοριών την επόμενη Κυριακή.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.