Φιλανθρωπικό παιδικό τουρνουά 3Χ3, το Σάββατο 23/12, με τη συμμετοχή και του ΑΟΚ Χανιά.


Το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τις Παγκρήτιες Ενώσεις Καλαθοσφαίρισης (ΕΚΑΣΚ) και Πετοσφαίρισης (ΕΣΠΕΚ) θα διοργανώσουν, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 και 11.15, Χριστουγεννιάτικα τουρνουά Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης <3Χ3> για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) δημοτικού σχολείου (6 έως 12 ετών) στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Κλαδισού.

Πρωταρχικός σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των παιδιών στα ομαδικά αθλήματα, για την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας. Επίσης θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών και στην ενίσχυση του αισθήματος της κοινωνικής αλληλεγγύης καθώς θα συγκεντρωθούν, προαιρετικά, τρόφιμα από τους συμμετέχοντες τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
9.00-11.00 Τουρνουά 3Χ3 Καλαθοσφαίρισης
11.00 Συγκέντρωση τροφίμων απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων
11.15-13.15 Τουρνουά Πετοσφαίρισης 3Χ3

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους αθλητές για την ανωτέρω διοργάνωση και να τους ενισχύσετε, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων η συμβολή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 21/12/17, στο γραφείο αθλητισμού του Δήμου Χανίων g-athlitismos@gmail.com.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.