Επιτυχημένη επέμβαση στην Ν.Γιγουρτάκη, που χειρουργήθηκε σήμερα.


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο  γόνατο της Ηρακλειώτισσας αθλήτριας Νίκης Γιγουρτάκη, των Εσπερίδων (Α!), που τραυματίστηκε πριν λίγο καιρό σε αγώνα της ομάδας της , η οποία αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου έξι μήνες, δηλαδή στην νέα σαιζόν.

Η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια υπέστη σοβαρή ζημιά στους συνδέσμους στον τελευταίο αγώνα των Εσπερίδων ,που αγωνίστηκε με  την ομάδα, να φροντίζει τα σχετικά και ο γιατρός κάνει λόγο για το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης, το οποίο είναι έξι μήνες δηλαδή χάνει την φετινή χρονιά.

Η Νίκη Γιγουρτάκη πεισματάρα καθώς είναι δεν χάνει την αισιοδοξία της γνωρίζοντας ότι οι τραυματισμοί είναι μέρος της "ζωής" του αθλητή-τρια,και θα παλέψει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό , εφαρμόζοντας στο ακέραιο την αποθεραπεία.

Η Γιγουρτάκη προέρχεται από τον ΟΑΑ Ηράκλειο και αγωνίστηκε στην Εθνική παγκορασίδων το 2011 . ήταν μέλη όλων των αναπτυξιακών ομάδων της ΕΚΑΣΚ,στην Μικτή Κρήτης, με προπονήσεις σε κλιμάκια Εθνικών ομάδων στις μικρές κατηγορίες

Αγωνίστηκε στον  Παναθηναϊκό (υποδομές), Ικάρο Καλλιθέας, και την τελευταία τριετία στις Εσπερίδες.

Η 21χρονη αθλήτρια  αγωνίστηκε για πολλά χρόνια σε διάφορα τμήματα των Ακαδημιών του Ηρακλείου, ενώ είχε συμμετοχές και στην γυναικεία ομάδα, όταν αγωνιζόταν στην Α2 (2010), σε ηλικία 14 ετών!!

Περαστικά Νίκη!!!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.