Επιτέλους νίκη για τον ΑΟΚ Χανιά.Η βαθμολογία.


Την δεύτερη του νίκη (και δύσκολη) πανηγύρισε ο ΑΟΚ Χανίων κόντρα στον Κρόνο  Αγίου Δημητρίου στην έδρα του, καθώς επικράτησε με 71-67 στον Κλαδισό  και έφτασε τους 11 βαθμούς στον δεύτερο νότιο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Με την νίκη αυτή ο ΑΟΚ έφτασε στην βαθμολογία την Παναγίτσα και τις Ν.Αμαρουσίου και Αρη Νικαίας, χωρίς οι δυο πρώτες να έχουν εκτίσει το ρεπό τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΟΚ Χανιά:
"Μια τεράστια νίκη που μπορεί να σημάνει την αντεπίθεση της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική πέτυχε σήμερα ο ΑΟΚ Χανιά που επικράτησε μιας από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος του Κρόνου Αγ. Δημητρίου με 71-67 στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού! Μια νίκη που αλλάζει τελείως την ψυχολογία της ομάδας και της δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Μετά το “μουδιασμένο” πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του ΑΟΚ Χανιά πήρε τα “ηνία” της αναμέτρησης και κατάφερε να βρεθεί προηγούμενη με 33-30, αφού πρώτα έκανε ένα σερί 10-0 από το 23-30.

Στην επανάληψη το ματς πήγαινε οριακά, με τον ΑΟΚ Χανιά να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα. Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες μας έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία στις βολές και κατάφεραν και κέρδισαν το ματς. “Συνταγή” της νίκης αποτέλεσε η εξαιρετική άμυνα του ΑΟΚ Χανιά. Χαρακτηριστικό ότι στη β’ περίοδο έφαγε μόλις 8 (!) πόντους.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα που δίνει ελπίδες για καλύτερη συνέχεια".


Α.Ο.Κ. ΧΑΝΙΑ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 71-67.
Δεκάλεπτα: 16-22, 33-30 (ημ.), 49-49, 71-67 (

ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ (ΛΕΥΤ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ): Αράπης, Κουτσαυδής, Αλεξίου 3, Υφαντόπουλος 15, Σαράντης 18, Μπαγάκης, Πούρος, Κολαρετάκης, Σκαμνάκης 4, Αδοντάκης 18, Τασιούδης 9, Παπαδάκης.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Παπαμάρκος): Ζαρεδώνης 14, Στραγανιώτης 7, Νάτσο 5, Ξιούρας 10, Πουρνάρας, Κακαριάς, Κόης 14, Κοσμετάτος, Σολωμός 16, Ανδρεάτος, Πετράκος.

Η βαθμολογία:

Τα αποτελέσματα και η συνέχεια...

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.