Παίδων Β΄2ος | Δεν γίνεται το ματς Νεάπολη Σητειακός.


Λόγω απροόπτου,σοβαρού προβλήματος, από την ομάδα της Σητείας, το παιδικό Β'  δεν θα μπορέσει να μεταβεί στην Νεάπολη, για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής , ανάμεσα στην Νεάπολη και τον Σητειακό.

Ειδοποιήθηκε η ομάδα της Νεάπολης και οι διαιτητές και εφ όσον δεν υπάρχει αποχώρηση,το παιχνίδι  θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία.

Όπως γράφει το Αρθρο 10 της Γενικής Προκήρυξης των πρωταθλημάτων ΕΑΚΣ 2017-18.

ΑΡΘΡΟ 10ο: ΑΝΑΒΟΛΗ – ΑΛΛΑΓΗ ΑΓΩΝΩΝ 
-Για την αναβολή αγώνων ισχύουν όσα ορίζονται στο αρ. 50 των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ.. Εάν ένας αγώνας αναβληθεί για λόγους ανωτέρας βίας, θα διεξάγεται μετά από νέο ορισμό της Ε.Π. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.. Για να ζητηθεί αναβολή ή αλλαγή αγώνα, για λόγους που προβλέπονται από τους κανονισμούς, θα πρέπει να ειδοποιείται εγγράφως από τον Πρόεδρο και το Γεν. Γραμματέα ή τον εκπρόσωπο που έχει οριστεί από το σωματείο, η Επιτροπή Πρωταθλήματος, το αργότερο μέχρι κάθε Τετάρτη εβδομαδιαίως, με έγγραφη συγκατάθεση του αντιπάλου σωματείου και μόνο για σοβαρό λόγο. Τα αιτήματα θα γίνονται δεκτά εφόσον εγκριθούν από την Ε.Π./Ε.ΚΑ.Σ.Κ και δεν δημιουργούν προβλήματα στους υπόλοιπους αγώνες.

-Αγώνας που αναβλήθηκε ή ματαιώθηκε για οποιονδήποτε λόγο και κρίθηκε να επαναληφθεί, τελείται εντός 8ημέρου το οποίο ακολουθεί από την προγραμματισμένη ημέρα τέλεσης του.

-Δεν αποτελεί λόγο αναβολής το γεγονός ότι ο προπονητής ενός τμήματος οποιαδήποτε ομάδας, είναι προπονητής και άλλου τμήματος της ίδιας ή άλλης ομάδας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.