Β’ Εθνική (Νότος) | Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής.


Με αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις διεξήχθη η 10η αγωνιστική της Β’ Εθνικής για το Νότιο Όμιλο, σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

-Η αρχή στην 10η στροφή έγινε στα "Δύο Αοράκια" με το Ηράκλειο να επικρατεί του  Ιπποκράτη Κω, 74-69, με τους Κρητικούς να να αφήνουν πίσω το σερί ηττών τους  και απέκτησε ψυχολογία για την συνέχεια. 

-Ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας  βρέθηκε στο κλειστό του Ζωγράφου για τον αγώνα με τον ΕΦΑΟΖ σε ένα παιχνίδι όπου όπως αναμενόταν είχαμε  μεγάλο σκορ, 69-89.

-Δύσκολο το έργο του Μανδραϊκού κόντρα στον Ίκαρο Ν. Σμύρνης στο κλειστό της Μάνδρας, που επικράτησαν 88-82,  καθώς οι  γηπεδούχοι έπρεπε βέβαια να κοντρολάρουν την κούραση λόγω και του μεσοβδόμαδου αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, την ώρα που ο Ίκαρος "καιγόταν' για θετικό αποτέλεσμα.

-Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πρωτέα Βούλας και τον Πανελευσινιακό, με τις δύο ομάδες να ήθελαν να συνεχίσουν με νίκη την προσπάθεια τους και να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία , με τον Πανελευσινιακό να χαμογελά πλατιά, καθώς επικράτησε με 61-72.

-Νίκη για τον  Διαγόρα Δρυοπιδέων επι της  Δάφνη Δαφνίου με 92-78  καθώς οι γηπεδούχοι ήθελαν  να πάρουν τη νίκη , την ώρα που στη Δάφνη ήθελαν  να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στο Κορωπί.

- Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο Κορωπί. Η τοπική ομάδα κατάφερε να νικήσει στην τρίτη παράταση τον Τρίτωνα με 104-97. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, με τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα.

-Το Παγκράτι υποδέχτηκε στο κλειστό του Μετς την ΑΕΝ Κηφισιάς, με τις δύο ομάδες να ειναι ισοδύναμες και τους γηπεδούχους ωστόσο να επικρατούν με 77-73 και  να συνεχίσουν με θετικό τρόπο την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.-

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο Πανερυθραϊκός πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΚΑΟ Κορίνθου με 63-71. 

Η  βαθμολογία:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.