Βράβευση του ΣΥΔΚΑΚ, από την Αμερικάνικη βάση Σούδας (pics).


Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε στην Αμερικανική βάση “NSA Souda Bay” και από  τον Υπεύθυνο Αθλητικού κέντρου κ. Byron Gale η  διοργάνωση του τουρνουά «Commander’s Cup» από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο του 2017 και ο Σύνδεσμος συμμετείχε στο τουρνουά και βραβεύτηκε στο τέλος, και το Δ.Σ , εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:
"Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά την Αμερικανική βάση “NSA Souda Bay” και
συγκεκριμένα τον Υπεύθυνο Αθλητικού κέντρου κ. Byron Gale για τη διοργάνωση του τουρνουά «Commander’s Cup», το οποίο έλαβε χώρα στις 3-5/11/17.

Η διοργάνωση, που πλέον αποτελεί θεσμός για την περιοχή των Χανίων και την Αμερικανική βάση, αποτελεί πόλο έλξης πολλών στρατιωτικών μονάδων, αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των οποίων μετέχουν σε αυτό. 

Κύριο χαρακτηριστικό του τουρνουά είναι η άψογη οργάνωση του με αποτέλεσμα η συμμετοχή των ομάδων να αυξάνονται κάθε χρόνο. 

Το τουρνουά διακρίθηκε από την παρουσία πολλών υψηλόβαθμων στρατιωτικών, που παρακολουθούσαν τους αγώνες με αμείωτο ενδιαφέρον.

Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε ενεργά στη διοργάνωση αυτή, με τη συμμετοχή
διαιτητών - μελών του Συνδέσμου μας κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να το πράξουμε και στο μέλλον. 

Τέτοια τουρνουά άλλωστε αποτελούν διαφήμιση γενικότερα για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης".





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.