Το σχόλιο της Δευτέρας (6/11).


Η νίκη του Ηράκλειο στο νήμα , μέσα στο Μέτς, σίγουρα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και καλό νέο , για τον Όμιλο, αλλά αυτό που έκανε εντύπωση το Σ/Κ, που πέρασε, ήταν ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού, από την ΑΕΚ και η κακοποίηση, αν επιτρέπεται ο όρος στο μπασκετ στο ματς Αρης -Ολυμπιακός.

Ο μεν ΠΑΟ φαίνεται να έχει σοβαρά θέματα, που μάλλον είναι πολυδιάστατα (ρόστερ-προπονητής κλπ), και δύσκολο να επιλυθούν χωρίς σημαντικές αποφάσεις, αλλά δεν αποκλείεται ο πρόεδρος όπως πέρυσι με το πούλμαν έτσι και φέτος με το τσίρκο Medrano, να επαναφέρει το όχημα στην σωστή πορεία στην συνέχεια.

Ο δε Ολυμπιακός, διανύει περίοδο κάμψης παίζοντας μάλλον κακό μπασκετ (51 πόντοι στην Βαρκελώνη, 57 με τον Αρη), ανέδειξε θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την δημιουργία από τα guard, όπου  Μαντζαρης και Roberts, αδυνατούν να αντεπεξέλθουν.

Επίσης η επιλογή για back up του Πρίντεζη στην θέση του Τιλί, προκαλεί απορίες.

Όταν γυρίσει ο Bill, βέβαια, όλα θα είναι καλύτερα, αλλά ίσως τελικά, ισχύει αυτό που συμβαίνει με τους μεγάλους παίκτες:
"Θα ζήσεις και θα πεθάνεις με τον Σπανούλη".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.