Στο τιμόνι του ΟΦΗ ο Β. Ράλλης, στην θέση του Γ.Κόκκινου, που παραμένει στις υποδομές.


Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και το  "κλίμα",  που επικρατούσε στον ΟΦΗ, έφερε  εξελίξεις στη θέση του προπονητή των "ασπρόμαυρων", που μετά από 17 μήνες στο αντρικό αποχωρεί ο Γιάννης Κόκκινος και την θέση παίρνει ο Βασίλης Ράλλης.

O Γιάννης Κόκκινος έδειχνε σαν να περίμενε αυτή την εξέλιξη, καθώς μετά την ήττα από την Πεντέλη τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα "βρεθώ με τη διοίκηση του συλλόγου να συζητήσω, να δούμε τι θα γίνει" και το το βράδυ της Δευτέρας, σε συνάντηση προπονητή-διοίκησης, αποφασίστηκε η αποχώρηση του από την ανδρική ομάδα ,  διατηρώντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή στις υποδομές, εκεί που η αλήθεια είναι έχει κάνει αξιόλογη δουλειά.

Από την άλλη ο ερχομός του Βασίλη Ράλλη στην άκρη του πάγκου στους "ασπρόμαυρους", επιβεβαίωσε τις φήμες κυκλοφορούσαν, με τον ικανότατο προπονητή να σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον ίδιο,  εγκαταλείποντας την "ανεργία", μετά από ένα χρόνο (που αποχώρησε από την Α2 και το Ηράκλειο) , όχι όμως και από την συνεχή ενασχόληση του με το μπάσκετ.

Η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:
"Η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Ράλλη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής του ανδρικού τμήματος.

Μετά από συζήτηση που έγινε με τον προπονητή Γιάννη Κόκκινο, αποφασίστηκε να παραμείνει στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και να συνεχίσει το έργο, που έχει ξεκινήσει στις υποδομές μπάσκετ του ΟΦΗ.

Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί το Γιάννη Κόκκινο, για τα όσα πρόσφερε στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στο σύλλογο, από πέρσι".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.