Στηρίζει η Περιφέρεια Κρήτης στον ΑΣΚΑ Ηράκλειο, τίμησε κ. Αρναουτάκη.


Δίπλα στον ΑΣΚΑ Ηράκλειο οικονομικά για μια ακόμα χρονιά παρέχοντας οικονομική στήριξη για την αγορά των επόμενων αγωνιστικών αμαξιδίων, ενω  ο σύλλογος τίμησε τον κ. Αρναουτάκη, με αναμνηστική πλακέτα,

Αναλυτικά:
Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία της ομάδας του ΑΣΚΑ Ηράκλειο συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού Σύμβουλου Αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Μιχελογιάννη. 

Απο τον σύλλογό παρόντες ήταν οι αντιπρόεδρος του ΑΣΚΑ Ηράκλειο Πασπαλάκη Έφη, ο έφορος της ομάδας μας Σταματάκης Στράτος, ο προπονητής και γενικός αρχηγός Χατζηδάκης Μάξιμος, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας, Στυλιανακάκης Μανώλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άψογο κλίμα και κατά τη διάρκειά της, ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι φορείς για την πορεία και το έργο της, τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου μέχρι και σήμερα. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τιμήθηκε ο κος Αρναουτάκης με αναμνηστική πλακέτα, ως ένδειξη αναγνώρισης της έως τώρα έμπρακτης στήριξης στην προσπάθεια του συλλόγου απο την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete.

Απο την πλευρά της η Περιφέρεια Κρήτης δεσμεύτηκε οτι θα είναι δίπλα στον ΑΣΚΑ Ηράκλειο για μια ακόμα χρονιά παρέχοντας οικονομική στήριξη για την αγορά των επόμενων αγωνιστικών αμαξιδίων!

Τέλος, ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στο σύλλογό καλή επιτυχία για το κύπελλο και το πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.