Στην Κρήτη η επίσημη αγαπημένη (Vid+pics)


 Οι Έλληνες διεθνείς μετά τη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας εκτός έδρας έφτασαν στην Κρήτη, όπου θα δώσουν το δεύτερο παιχνίδι τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Οι διεθνείς μας με τους Κρητικούς Χρήστο Σαλούστρο και Αντώνη Κόνιαρη στην σύνυθεσή της, παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί ενω μάλιστα, έξω από το αεροδρόμιο τους περίμεναν μερικοί... μικροί φίλοι της «γαλανόλευκης» για φωτογραφίες και αυτόγραφα, με τους παίκτες της «επίσημης αγαπημένης» να μην τους χαλάνε το χατήρι, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Στην κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια του αγώνα με το Ισραήλ, τα οποία πωλούνται στα Δύο Αοράκια την Κυριακή από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ. και τη Δευτέρα από τις 10π.μ. έως και την έναρξη του αγώνα.

Επίσης στην Περιφέρεια Κρήτης αύριο από τις 10π.μ. έως και τις 6μ.μ. και τη Δευτέρα από τις 10 έως τις 2μ.μ. Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα και στο Παγκρήτιο Στάδιο και το κλειστό των Πατελών ως τις 2μ.μ.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.