Σπουδαίο διπλό του Εφηβικού του Εργοτέλη στην Χερσόνησο (pics+vid).


Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε to Εφηβικό του Εργοτέλη  στην Χερσόνησο απέναντι στην δυνατή Πεδιάδα με 69-81, σε ένα ματς με ανατροπές, εκμεταλλευόμενος την συγκέντρωση που είχε στην άμυνα και τις σωστές επιλογές του στην επίθεση, στο τελευταίο δεκάλεπτο. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την έναρξη, με την ομάδα της Χερσονήσου να εμφανίζεται δυνατή κάτω από τα καλάθια και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο ημίχρονο (33-30).

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γ.Βισκαδουράκη , στηρίχτηκε στην ταχύτητα και την πιεστική άμυνα , κάνοντας πολλά κλεψίματα και μέσω της άμυνας , βρήκε ρυθμό και στην επίθεση καταφέρνοντας την ανατροπή και κάνοντας ένα σερί 17-28, στην τελευταία περίοδο, με οδηγό τον Αναστασάκη που σημείωσε 22 πόντους,πήρε το σημαντικό διπλό από την ομάδα του Χρ.Μαυρόπουλου, που είχε κορυφαίους τους Γ. (26π) και Κ. (24π) Σταυρακάκη.


ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ-ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 69-81
Δεκάλεπτα: 16-18 ,33-30 (ημ.),52-53 ,69-81.

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Βισκαδουράκης-Τούσας) : Μπελιμπασάκης ,Ξενάκης 16(3) ,Καραταράκης 4 ,Τσικνάκης 6 ,Κυριάκογλου ,Φουντουλάκης 8(1) ,Μανιαδής 15 ,Ααναστασάκης 22(2) ,Γιαννουλάκης ,Κεφαλογιάννης 8(2) ,Λαγουδάκης 2, Τζώρτζης.
ΠΕΔΙΑΔΑ (Μαυρόπουλος Χ.) :Βλάχος 1 ,Γκίνης 2 ,Κοκολάκης ,Πουλάκης ,Πλατάκης ,Παπαδοκωστάκης  6 ,Λαμπράκης 2 ,Πολεμαρχάκης ,Ασπετάκης ,Ααναγνωστάκης 8 ,Σταυρακάκης Γ. 26(4) ,Σταυρακάκης Κ. 24.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.