Σπουδαίο διπλό των παίδων Α' του ΟΦΗ, "έσπασε" το αήττητο του Ηροδότου (pics).



Σημαντική εκτός έδρας νίκη, που αλλάζει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα  πέτυχε η "ασπρόμαυρη" ομάδα παίδων του Σπύρου Καρλάφτη που επικράτησε στην Αλικαρνασσό του αήττητου έως τώρα Ηροδότου με 63-73, για την 6η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας.

Οι παίκτες του Καρλάφτη , καθοδηγούμενοι από τους Κοκοσάλη και Τοχταμή άλλα και τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν , κρατούσαν συνεχώς το προβάδισμα  με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο ημίχρονο και να διεκδικούν με αξιώσεις την νίκη.

Ωστόσο οι "ασπρόμαυροι" με συνεχόμενα καλάθια  ξαναπήραν σημαντικό προβάδισμα και διατηρώντας την  διάθεση τους σε υψηλά επίπεδα έφτασαν στο 63-73 παίρνοντας το πολύτιμο διπλό, και "σπάζοντας" το απόλυτο του Ηροδότου, που πάλεψε ως το τέλος έχοντας κορυφαίους τους Ανδρουλιδάκη και Μπαζούκη Ελ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΟΦΗ  63-73      
Δεκάλεπτα: 14-17, 31-33(ημ.), 48-56, 63-73.

ΟΦΗ (Καρλάφτης Σ.):  Κοκοσάλης 19(1) ,Τοχταμής 14(2) ,Σπυριδάκης 11 ,Μαλλιαράκης 9
Ζουρμπάκης 9(3) ,Κατεργιαννάκης 9(3) ,Τσότρας 2 ,Σαμοθράκης, Παπαδάκης ,Φανουράκης, 
Πρασανάκης , Καμπάκας .
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ.Γιαλούση): Κοπιδάκης , Μπαζούκης Εμ. 6 ,Μπαζούκης Ελ.14(2) ,Ανδρουλιδάκης 16 ,Περβολαράκης 4 ,Βαράκλας 9 ,Αναστασάκης 2 ,Παντουβάκης 12 ,Μακρυγιαννάκης ,Κουρκουλος, Χατζηνικολάου ,Μανουκάκης .

Φωτορεπορτάζ : "Sotiris Samothrakis‎ ".









Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.