Πρώτη (ιστορική) νίκη για τον ΑΟΚ Χανιά.Η βαθμολογία.


Αν μη τι άλλο ιστορική νίκη για τον ΑΟΚ Χανιά (πρώτη σε Εθνική κατηγορία) που σε ένα ακόμα παιχνίδι "θρίλερ" εντός έδρας, επικράτησε με 65-62 του Άρη Πετρούπολης στον Κλαδισό (5η αγωνιστική Γ’ Εθνικής).

Μια νίκη που αφιερώνεται από όλους, τόσο στον αδικοχαμένο 14χρονο Γιώργο Ζερβό (κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην έναρξη), όσο και στον μικρό Δημήτρη Ξανθουδάκη που δίνει αγώνα για την υγεία του (υπήρχε κουμπαράς στην είσοδο για τους φιλάθλους οι οποίοι δεν πλήρωσαν εισιτήριο).

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο Αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη τη διάρκειά του. Ο Άρης Πετρούπολης μπήκε καλύτερα στο ματς και στην πρώτη περίοδο ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Στη β’ περίοδο, ο ΑΟΚ ανέβηκε και πήρε τα “ηνία” για να κλείσει προηγούμενος το σκορ, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Σαράντη.

Στην επανάληψη και προς το τέλος της Γ’ περιόδου, ο ΑΟΚ πήρε προβάδισμα 47-40, αλλά κάποια λάθη της ομάδας μας αλλά και της διαιτησίας, έφεραν το ματς στο 50-53 για τους φιλοξενούμενους. 
Η Δ’ περίοδος ήταν “θρίλερ” με τους παίκτες του ΑΟΚ Χανιά (χωρίς τον Τασιούδη που αποβλήθηκε με 5 φάουλ) να κάνουν ό,τι ήταν δυνατόν για την νίκη την οποία και πήραν. 

Καθοριστικός παίκτης του ΑΟΚ στην τέταρτη περίοδο ο Μάριος Σκαμνάκης που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έβαλε καθοριστικά καλάθια.

ΑΟΚ Χανιά-Αρης Πετρούπολης 65-62
Δεκάλεπτα: 10-13, 30-24, 47-46, 65-62
ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ (Δ. ΡΟΔΑΣ): Σταθόπουλος, Παπαδάκης, Αλεξίου 2, Υφαντόπουλος 11 (2), Σαράντης 20 (4), Αράπης, Πούρος 3, Σκαμνάκης 11 (1), Κολαρετάκης, Αδοντάκης 11, Τασιούδης 7, Κοντογιάννης.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Μόκκας, Βενιτουράκης 8, Χάνιας-Πανταζής Κουλούρης 2, Λιακόπουλος 4 (1), Μπαζιώτης 11 (1), Μούτρης 7, Γιατράκος 4, Παντελιάδης 12 (1), Μακρυγιάννης 7 (1), Μπέλη 4, Καράμπελας 3.

Η βαθμολογία, τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.