Νίκη του Εφηβικού της Μεσαράς, καταγγελίες για ζημιές στ αποδυτήρια (pics).


Mε νίκη επί του ΑΟΚ Χανίων, συνέχισε τις υποχρεώσεις του  στο πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΚ ο ΓΑΣ Μεσσαράς, το Σάββατο βράδυ (18/11) καθώς επικράτησε  με 52-45, ωστόσο το γεγονός ειναι  οι  ζημιές  που έγιναν στις ντουλάπες των αποδυτηρίων  της φιλοξενούμενης ομάδας .

Συγκεκριμένα , όπως αναφέρει η ιστοσελίδα apopsilive.gr , σε σχετικό άρθρο , έγιναν καταστροφές στα αποδυτήρια της ομάδας των Χανίων και οι άνθρωποι της ομάδας των Μοιρών εξέφρασαν μέσω της προσωπικής τους  σελίδας στο fb, την διαμαρτυρία τους για κάποιες ζημιές που έγιναν στις ντουλάπες των αποδυτηρίων  της φιλοξενούμενης ομάδας.

"Κατακρίνουμε κάθε μορφή βίας…έτσι βρέθηκαν τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο Mοιρών μετά τον αγώνα μπάσκετ έφηβων με τον ΑΟΚ Χανιά.
Το ήθος και η άμιλλα αρχίζουν από το σπίτι του καθενός μας και σαφώς επεκτείνεται στην ευρύτερη κοινωνία μας είτε σε σχολικό είτε σε αθλητικό περιβάλλον…ας το προσέξουμε όλοι αυτό!"

Μεσαρά  - ΑΟΚ Χανιά  52-45
Δεκάλεπτα : 13-8 ,30-15 (ημ.), 45-35 ,52-45

Α.Ο.Κ. Χανιά (Αντ. Γεωργιακάκης): Αποστολάκης 4, Χαρίτος Β., Σειραδάκης Εμμ.22 (3), Μαυρεδάκης 5, Μαραβελάκης 3 (1),Σειραδάκης Γρ., Μαραγκάκης, Πετράκης7 (1), Ενέλε, Μπαρκούρας 4, Χαρίτος Κοσμ.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.