Με μεγάλη η συμμετοχή , αναδείχτηκε το νέο Δ.Σ. του ΑΟΚ Χανιά (Pics).



Με συμμετοχή των περισσότερων μελών του, την Τετάρτη (01/11) πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση στην ιστορία του ΑΟΚ Χανιά, από την οποία αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Στο νέο Δ.Σ. συμμετέχουν οι Εμμανουήλ Γρυλλάκης, Κωνσταντίνος Ζουριδάκης, Στέφανος Καφαντάρης, Γεώργιος Μπαρκούρας, Μιχαήλ Ξυλάκης, Ιωάννης Παπαδόπουλος και Πέτρος Τσαμπάς, ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι Ιωάννης Σειραδάκης, Εμμανουήλ Πρωτοπαπαδάκης και Παναγιώτης Μαργαρώνης.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανίων:
"Ιστορική μέρα για τον σύλλογο του ΑΟΚ Χανιά, αφού την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, η πρώτη Γενική Συνέλευση του. Στο πλαίσιο αυτής διενεργήθηκε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αφού από το σύνολο των “ταμειακώς εντάξει” μελών, προσήλθε τουλάχιστον το 75% (απαιτείται το 50% συν ένα μέλος για να είναι έγκυρη η διαδικασία).

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από τον τρόπο που διενεργήθηκε η διαδικασία.

Οι υποψήφιοι για το νέο 7μελές συμβούλιο (συν τρία αναπληρωματικά μέλη) ήταν 12 συνολικά.

Μετά την εκλογική διαδικασία εξελέγησαν στο νέο 7μελές συμβούλιο οι (κατά αλφαβητική σειρά):

1) ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 2) ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, 3) ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, 4) ΜΠΑΡΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 5) ΞΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, 6) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 7) ΤΣΑΜΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ.

Αναπληρωματικά μέλη:1) ΣΕΙΡΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2) ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 3) ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Το νέο ΔΣ του Αθλητικού Όμιλου Καλαθοσφαίρισης Χανιά θα συσταθεί σε Σώμα, την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 22:00".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.