Η θέση του Δειλινού για τα θλιβερά επεισόδια.


Θέση μέσω του προέδρου της Γιώργου Χιωτάκη πήρε η ομάδα του Δειλινού, για τα θλιβερά επεισόδια, που συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ με Ακαδημία Ρεθύμνου, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο facebook, στην  οποία αναφέρει ότι δεν πανηγύρισε η ομάδα την 5η συνεχόμενη νίκη, λόγω τραυματισμού αθλητή, αλλά και την ένταση που δημιουργήθηκε στο φινάλε , ζητώντας συγνώμη απ την μεριά της, ευχόμενη να μην ξανασυμβεί και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά:
"Την Πέμπτη συνεχόμενη νίκη της κατάφερε η ομάδα μας την Κυριακή απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως η Ακαδημία Ρεθύμνου, αλλά παρόλα αυτά δεν την πανηγύρισαμε για δύο λόγους... 

Ο ένας είναι ο τραυματισμός του παίχτη μας Μπορμπίδη στο χέρι που έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον πρόβλημα του Ζαγκλα και ο άλλος είναι τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού.... 

Δυστυχώς εν έτη 2017 υπάρχουν προπονητές που ειρωνευονται και προκαλούν αντίπαλους παίχτες για σαράντα λεπτά.... Εμείς σαν ομάδα όπως και ο παίκτης μας Γρυλλης ζητάμε συγνώμη για την μη τήρηση του fair play(τρίποντο στην εκπνοή) και περιμένουμε από την αντίπαλη ομάδα, κάποιος να ζητήσει συγνώμη για την στάση του προπονητή τους και τα επεισόδια που ακολουθησαν. 

Ευχόμαστε περαστικά στους παίκτες μας και να μην συναντήσουμε ξανά τέτοια θλιβερά επεισόδια στους αγωνιστικούς χώρους, όπως επίσης καλή συνέχεια στην ομάδα της Ακαδημίας Ρεθύμνου".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.