Φιλικά αναπτυξιακών ομάδων, παρουσία του Ομοσπονδιακού κ. Σγουρίτσα (pics).


Παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Σγουρίτσα, πραγματοποιήθηκαν στο ΒΑΚ 2 φιλικά παιχνίδια μεταξύ των αθλητών που μετέχουν φέτος στα αναπτυξιακά κλιμάκια της ΕΚΑΣΚ. 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2003-04, να διαπιστώσει το επίπεδο προόδου του κρητικού μπάσκετ και να τους δώσει συμβουλές για το μέλλον τους
.
Ο περιφερειακός προπονητής της ΕΚΑΣΚ κ. Στέλιος Καρκανάκης δήλωσε:
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει αυτή η απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική ημερίδα στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΚ. 
Το επίπεδο των μικρών αθλητών ήταν άκρως ικανοποιητικό σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Oμοσπονδιακού προπονητή κου Σγουρίτσα. Ξεχώρισαν κάποιοι αθλητές οι οποίοι θα κληθούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου της εθνικής παμπαίδων Νότου και στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ομοσπονδίας. 
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά και θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ και τον Πρόεδρο της επιτροπής Αναπτυξιακού κ. Καλαιτζάκη Γιάννη, τον Oμοσπονδιακό προπονητή παμπαίδων κο. Σγουριτσα Χρήστο για την παρουσία του, τους συνεργάτες μου κκ. Καρλάφτη Σπύρο, Πολοπετράκη Πέτρο και Λεκάκο Θεόδωρο, τους διαιτητές και κριτές που βοήθησαν στην ημερίδα, όπως επίσης και τον κ. Καμπάκα Συμεών, Πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, για την άψογη φιλοξενία στο κλειστο γυμναστήριο του ΒΑΚ.
Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή και την άψογη παρουσία τους».

Οι αθλητές χωρίστηκαν σε 4 ομάδες ως εξής:





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.