A.O.K. ΧΑΝΙΑ | "Στηρίζουμε τον αγώνα ζωής του μικρού Δημήτρη".



Την απόφαση να στηριχθεί οικονομικά ο μικρός Δημήτρης έχει πάρει ο ΑΟΚ Χανιά με την ευκαιρία που δίνει το προσεχές ματς απέναντι στον Αρη Πετρούπολης.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση :
"Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ενημερώνει ότι για το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής (12/12) στις 17:00 στον Κλαδισό, με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης, η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για να δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους των Χανίων, να στηρίξουν οικονομικά και όπως επιθυμούν (κατά την είσοδό τους στο γήπεδο), την οικογένεια του μικρού Δημήτρη από τα Χανιά που απαιτείται να νοσηλευτεί σε Νοσοκομείο στο εξωτερικό για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο κάθε ένας από εμάς στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί αυτή τη σημαντική προσπάθεια για να δώσουμε χαρά σε ένα παιδί και σε μια οικογένεια που ζουν στην πόλη μας!

Την Κυριακή λοιπόν, πάμε Κλαδισό και στηρίζουμε τόσο την ομάδα μας, όσο και το μικρό Δημήτρη στον τεράστιο αγώνα ζωής που κάνει και θα κάνει!"

Νίκη πάση θυσία με Αρη Πετρούπολης
Την κρισιμότητα του αγώνα με τον Αρη Πετρούπολης τονίζουν σε δηλώσεις τους ο προπονητής του ΑΟΚ Χανιά Δημήτρης Ροδάς και ο φόργουορντ της ομάδας, Μάριος Σκαμνάκης. «Πρέπει να ρεφάρουμε. Νίκη πάση θυσία», τονίζουν μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 12 του μήνα στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του Κλαδισσού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Οι δύο αντίπαλοι μάλιστα έχουν 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, επομένως για τον ΑΟΚ Χανιά είναι μεγάλη ανάγκη να έρθει η πρώτη νίκη στη Γ' Εθνική.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.