"Ζόρισε" τον Εργοτέλη η Ακαδημία.


"Πατώντας το γκάζι", στην τελευταία περίοδο, απέναντι στην  πολύ καλή Ακαδημία, ο Εργοτέλης "απέδρασε"   με το ροζ φύλλο αγώνα από το Ρέθυμνο, επικρατώντας με 70-60 της ομάδας του Γ.Παπαδογιαννάκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ανδρών

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στα τρία τριάντα και περισσότερο λεπτά ,προοιωνίζοντας συγκλονιστικό φινάλε. 

Η ομάδα του Ρεθύμνου πάλεψε με νύχια και με δόντια για την πρώτη της νίκη, ωστόσο ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε σοβαρός σε άμυνα και επίθεση (παρά τις ελλείψεις) και με τον φύσει και θέσει ηγέτη της ομάδας Κωνσταντίνο Βερτούδο που σημείωσε 25 πόντους και τον εξαιρετικό Χασάπη με 21 διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Ενας αγνωστος στον κοσμο της Κρήτης ο Καλουδης κορυφαιος σκορερ του παχιδιου (27 π.) και ο Μπελεφαντης με 16, οι καλυτεροι της Ακαδημίας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ρ.-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 60-70
Δεκάλεπτα: 20-15, 30-29(ημ.), 48-47, 60-70.
Διαιτητές: Θεοδωράκης–Φιλιππάκης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ρ. (Παπαδογιαννάκης): Βαλμάς 4, Πρίμπας, Σκανδάλης 3 (1), Σταυρακάκης, Ζαχαράκης, Καλούδης 27 (3), Τσικριτέας 3 (1), Καραβάνης 7, Μπελεφάντης 16 (1), Γιάννης.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Βισκαδουράκης): Ομηρόλης, Αθανασιάδης 4, Χωματάς 7, Βερτούδος 25 (1), Καραταράκης, Δαπουλάκης 6, Χασάπης 21 (2), Χριστοδούλου 3, Αμπαδιωτάκης, Δόσπρας 2, Σκανδαλάκης 2, Αναστασάκης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.