To σχόλιο της Δευτέρας : "Λάθος κύριε Παππά ".


Εξωαγωνιστικό κατά κάποιο τρόπο είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα ,μιας και ο Νίκος Παππάς φρόντισε μια χαρά γι αυτό.

Έβαλε βέβαια  και ο Αγραβάνης το χέρι του , αλλά επειδή εκεί έχουμε παιδιάστικου τύπου καμώματα, δεν θα ασχοληθούμε σοβαρά.

Λοιπόν ο Παππάς, ξέφυγε αυτήν την φορά πέρα από τα όρια.

Έχασε με την συμπεριφορά του και ακόμα περισσότερο με αυτή της επόμενης μέρας, με το απαράδεκτο "ποστάρισμα" ότι δίκιο μπορεί να είχε μέχρι τώρα, στα διάφορα θέματα που είχε κατά καιρούς με διάφορους.

Ο ίδιος έπρεπε το καλοκαίρι να βγει μόνος του να ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίκτες του και από τους φιλάθλους για το επεισόδιο με τον Μπουρούση (το ίδιο και ο Γιάννης), στο μπάχαλο τότε, της Εθνικής ομάδας και να παραδεχθεί το λάθος του κλπ,κλπ.

Είναι άλλο να έχεις το θάρρος της γνώμης σου (που το έχει ο Παππάς) και άλλο να δημιουργείς θέματα με λάθος συμπεριφορές και μετά να ζητάς και τα ρέστα από πάνω.

Ο συνειδητοποιημένα λοιπόν αντισυστημικός Παππάς, -πράγμα που είναι αναφαίρετο δικαίωμά του- κάπου έχει αρχίσει να χάνει την μπάλα και το δίκιο του μαζί.

Έχει ταλέντο, αλλά υπάρχουν κι άλλοι με ταλέντο, που δουλεύουν ταπεινά, χωρίς να δημιουργούν θέματα συμπεριφοράς και ανεβαίνουν στα ψηλότερα  σκαλιά, όπως ο Σλούκας και φυσικά ο μοναδικός Γιάννης Αντετοκούνμπο, για τον οποίο μιλά όλος ο κόσμος.


Η επιθετική απάντηση του Παππά στους… δημοσιογράφους.
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΓΣΛ Φάρο στη Λάρισα φαίνεται να τη… λέει προς τον πάγκο των γηπεδούχων και προφανώς λόγω των διαστάσεων που πήρε το συγκεκριμένο βίντεο, απάντησε αρκούντως… επιθετικά μέσω του λογαριασμού του στο instagram, με χαρακτηρισμούς προς τους δημοσιογράφους.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Pappas (@3pfamilia) στις


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.