Το λαχείο του ΣΥΔΚΑΚ, "έπεσε" στον Τάσο Τριανταφυλλο!


Αν έχεις τύχη διάβαινε ! Τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε ο  Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, ήταν ο έφορος του τμήματος μπάσκετ «Ρέθυμνο Cretan Kings», Τάσος Τριανταφυλλος!.

Ο ΣΥΔΚΑΚ, συγχαιρει το κ.Τριανταφυλλο , ενω ευχαριστει όλους όσους ενίσχυσαν την προσπάθεια τουςς αγοράζοντας πολλούς ή λίγους λαχνούς και φυσικα τον χορηγό.

Αναλυτικά:
"Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης διοργάνωσε λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την ενίσχυση της ταμειακής του επάρκειας. Ο τυχερός λαχνός προέκυψε απ’ την κλήρωση του λαϊκού λαχείου στις 9/5/17 και το νούμερο αυτού ήταν το 9880. 

Τυχερός, μετά την πολύμηνη αναζήτηση, ήταν ο κος Τριαντάφυλλος Τάσος, έφορος του τμήματος μπάσκετ «Ρέθυμνο Cretan Kings», όπου κέρδισε μια δωροεπιταγή των 600€ από την εταιρία «ΠΛΑΙΣΙΟ». 

Η παράδοση του δώρου πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κο Μαχαιριανάκη Μιχάλη και παρουσία του διευθυντή του καταστήματος «ΠΛΑΙΣΙΟ» Ηρακλείου κο Κεζιρόπουλο Σάββα.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί όλους όσους ενίσχυσαν την προσπάθεια μας αγοράζοντας πολλούς ή λίγους λαχνούς, καθώς κι όλους τους διαιτητές που βοήθησαν στην προώθηση κι αγορά τους. 

Με την αμέριστη συνεισφορά τους δόθηκε μια σημαντική «ανάσα» στην οικονομική αυτοτέλεια του ΣΥΔΚΑΚ ο οποίος θα συνεχίσει την αποστολή του παρέχοντας υπηρεσίες στο Κρητικό μπάσκετ, εκπαιδεύοντας νέα μέλη και βοηθώντας τα υφιστάμενα να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.