ΣΥΔΚΑΚ | Με επιτυχία η ημερίδα, για τις αλλαγές κανονισμών (pics).



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την ανάλυση των νέων τροποποιήσεων των κανονισμών μπάσκετ από τον  ΣΥΔΚΑΚ την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου (18:30)  στην αίθουσα Μικρού Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου  και στο δελτίο τύπου του δραστήριου Συνδέσμου αναφέρει:

"Με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 11/10/17 στο νέο «Πολιτιστικό κέντρο» του Δήμου Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, πραγματοποίησε ημερίδα διαιτησίας με θέμα τις πρόσφατες αλλαγές του κανονισμού καλαθοσφαίρισης που εφάρμοσε η FIBA τον Οκτώβριο του 2017. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το σύνολο των διαιτητών – μελών του Συνδέσμου μας, καθώς και ένα μικρό μέρος των προπονητών από όλη την Κρήτη, παρότι προσκλήθηκαν όλοι.

Βασικός εισηγητής ήταν ο διαιτητής στην Α1 εθνική κατηγορία , μέλος του ΣΥΔΚΑΚ κος Κατραχούρας Γιώργος. 

Η παρουσία του κου Κατραχούρα, τόσο οι γνώσεις του όσο και η μεταδοτικότητα του, συνέβαλαν στα μέγιστα στην κατανόηση των νέων τροποποιήσεων, καθηλώνοντας το ακροατήριο για 3 ώρες. 

Παράλληλα με τη διάλεξη παρουσιάστηκε υλικό με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων , στοχεύοντας στην καλύτερη κατανόηση του κανονισμού.

Η πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας να προσκαλέσει τους κρητικούς προπονητές,έδωσε ένα διαφορετικό «τόνο» στην εκδήλωση. Είχαν την ευκαιρία να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για τις πρόσφατες τροποποιήσεις στον κανονισμό της καλαθοσφαίρισης, αλλά και να λύσουν απορίες γύρω από αυτόν. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί σε μια πιο χαλαρή διάθεση.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και τα μέλη του θα συνεχίσουν με πρωτοβουλίες, προτάσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια να αναβαθμίζουν την ποιότητα του αθλήματος που υπηρετούμε σε τοπικό και εθνικό επίπεδο".




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.