Νίκη με ανατροπή , για το Εφηβικό της Ιεράπετρας.


Την 4η της νίκη στο πρωτάθλημα Εφήβων πήρε η Ιεράπετρα, η οποία στο ντέρμπι του Λασιθίου κόντρα στην ΑΕΝ κατάφερε να επικρατήσει  64-55, σε ένα αμφίρροπο ματς.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι  στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , όταν και οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και την αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου.

Η ομάδα του Παπαδημητρίου στα τελευταία λεπτά λόγω της καλής άμυνας των γηπεδούχων δεν κατάφερνε να βρει εύκολους πόντους με αποτέλεσμα στο τελευταίο δεκάλεπτο να πετύχει μόλις 12 πόντους και με την Ιεράπετρα να βρίσκει τρόπους να σκοράρει και να σημειώνει  26, με ανατροπή να  παίρνει την τετάρτη της νίκη στην κατηγορία.

ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ- ΝΕΑΠΟΛΗ 64-55
Δεκάλεπτα: 13-14, 19-27(ημ.), 38-43, 64-55    
Διατητές: ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ-ΖΟΦΟΡΙΑΝΑΚΗΣ

ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ(ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ): Βαρδάκης, Πάγκαλος 15, Μαλλιωτάκης 8(2), Σταυρακάκης 6, Αρώνης 11(1), Κοντοπόδης 4(1), Κουτσάκης 16(2), Δελημπαλταδάκης 2, Κοντογιαννάκης, Παπαγιαννούλης 2, Στρατάκης. 
ΝΕΑΠΟΛΗ (ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): Παπαστεφανάκης 25(2), Βασιλόπουλος Α. 4, Θεοδωρλής, Κτενάκης 3, Βασιλόπουλος Δ. 21(1), Κατερινάκης 2, Μίχο, Τζώρτης. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.