Για καφέ με τα κορίτσια του ΟΑ Χανίων (pics).


Αφιέρωμα στην ομάδα μπάσκετ του ΟΑΧ που την προσεχή Κυριακή ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας πραγματοποιεί το εβδομαδιαίο περιοδικό “chilloutnews”.

Τα κορίτσια του ΟΑΧ βρέθηκαν συγκεκριμένα στο “Ακταίον Theory Cafe” και με την ευκαιρία του ρεπό τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν εν όψει της έναρξης των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα, αλλά και το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον ΓΑΣ Καλυβίων.

Αναλυτικά, το αφιέρωμα όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα chilloutnews.gr είναι το εξής:

Συναντήσαμε τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Ο.Α. Χανίων στο Ακταίον Theory Cafe σε ένα ρεπό από τη προπόνηση τους.

Ο λόγος προφανής! Τα κορίτσια επέστρεψαν στην Α2 και μας συστήθηκαν πριν την έναρξη των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα. Όπως μας είπαν έχουν θέσει τους δικούς τους στόχους για τη φετινή χρονιά. Η παραμονή της ομάδας στην Α2 είναι ο πρωταρχικός στόχος και φυσικά επιδιώκουν να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά μπορούν στο βαθμολογικό πίνακα.


"Φυσικά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων συνεχίζει τη μεγάλη προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ αποτελώντας μια πραγματική μηχανή παραγωγής ταλέντων, έχοντας αναδείξει δεκάδες παίκτριες, οι οποίες είχαν τη μεγάλη τιμή να φορέσουν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας», σημειώνουν.

Το πρώτο παιχνίδι των κοριτσιών είναι εντός έδρας, στο κλειστό γήπεδο Κλαδισσού την Κυριακή 15/10 στις 12.00 με τον ΓΑΣ Καλυβιών και η παρουσία μας είναι επιτακτική ανάγκη για να μπορέσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνουν ένα ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

THE TEAM
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ο.Α. Χανίων αποτελείται από τις: Έλια Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη Ευτυχία, Παπαμαρκάκη Βάσια, Κασσωμένου Κατερίνα, Ακρίβου Ελευθερία, Κουφογιάννη Ηρώ, Φραντζεσκάκη Χρύσα, Καζαντζή Βασιλική, Βαρυπατάκη Κική, Ψυχογιού Μαντώ, Φουράκη Δανάη, με προπονητή τον Μιχάλη Κασικτσόγλου και βοηθό τη Φρόσω Δημητρουλάκη.

Παίκτριες με ιδιαίτερες διακρίσεις που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του συλλόγου και κάποιες άλλες που ήρθαν με μεταγραφή από την Α1.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.