AOK Χανιά | Φιλικά με Ακαδημία Ρεθύμνου και Εργοτέλη (Vid).



Η Χανιώτικη ομάδα ανεβάζει “στροφές” ενόψει της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, απέναντι στον Αρη Νίκαιας και έχει προγραμματίσει δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, με Ακαδημία Ρεθ. και Εργοτέλη. Δηλώσεις Ροδά και Τασιούδη (Vid)

Η ενημέρωση του ΑΟΚΧ:
Χωρίς προβλήματα και με μεγάλη θέληση εκ μέρους των παικτών, εξελίχθηκε η προπόνηση της Τρίτης για τον ΑΟΚ Χανιά. Η ομάδα ανεβάζει “στροφές” ενόψει της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, απέναντι στον ¨Αρη Νίκαιας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι τα γνωστά. Θωμάς Αράπης που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και ο τραυματίας Ματθαίος Γκιούλης.

Στο μεταξύ, ο ΑΟΚ Χανιά θα παίξει δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, αμφότερα στο κλειστό Κλαδισού. Το πρώτο απέναντι στην Ακαδημία Ρεθύμνου την Τετάρτη (4/10) στις 20.20 και το δεύτερο απέναντι στον Εργοτέλη το Σάββατο (7/10) στις 15:0..

Δηλώσεις Ροδά και Τασιούδη (Vid)

Δείτε τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΚ Χανιά, Δημήτρη Ροδά και του προσφάτως, αποκτηθέντα Γιώργου Τασιούδη στην κάμερα του aokchania.gr .

Δηλώσεις Δημήτρη Ροδά:



Δηλώσεις Γιώργου Τασιούδη:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.