Στις 1/11, η πρώτη ΓΣ του ΑΟΚ- Δηλώσεις μετά το ματς ΑΟΚ Χανιά-Ερμής Σχηματαρίου (Vid)



Όπως ανακοίνωσε ο ΑΟΚ Χανια την προσεχή Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση του ΑΟΚ Χανιά για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και καλεί τους πολίτες των Χανίων να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Την προσεχή Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση του ΑΟΚ Χανιά για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και θα διαρκέσει έως τις 22:00.

Στην εκλογική διαδικασία έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν τα “ταμειακώς εντάξει” μέλη του συλλόγου ΑΟΚ Χανιά ή και εκείνα που θα εγγραφούν ως μέλη την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Καλούμε τους πολίτες των Χανίων να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση της ομάδας μας, στηρίζοντας τη μεγάλη μας αθλητική (και μπασκετική) προσπάθεια που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες".

Δείτε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές, Δ. Ροδάς (ΑΟΚ Χανιά) και Γ.Τσαούσης (Ερμής Σχηματαρίου) μετά το ματς των δύο ομάδων στον Κλαδισό.








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.