Αλλαγή φιλοσοφίας και στις κάρτες διάρκειας, για το Ηράκλειο (vid).


Στην τελική ευθεία είναι πλέον η ομάδα του Ηράκλειο που θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας 2017-18, το οποίο ξεκινάει την επόμενη Κυριακή 8/10!

Η περυσινή "διαταραγμένη" περίοδο σε όλα τα επίπεδα, ανήκει πλέον στο παρελθόν και πλέον είναι έτοιμο για ένα νέο ξεκίνημα καθώς η αλλαγή φιλοσοφίας,  με δημιουργικές αλλαγές και ανακατατάξεις, επίσης σε όλα τα επίπεδα, φαίνεται  ικανό για κάτι καλό που να προσελκύσει το ενδιαφέρον του "μπασκετόφιλου" της πόλης μας.

Το μόνο που απομένει είναι η στήριξη των φιλάθλων και η διοίκηση "αφουγκράζεται" το πνεύμα των ημερών, καθώς οι χαμηλές τιμές στις κάρτες διαρκείας που αντιστοιχεί 15 ευρώ / 15 ματς, δεν αποτελεί εμπόδιο στο φίλαθλο που θέλει να έρθει να παρακολουθήσει ελκυστικό μπασκετ υψηλής ποιότητας..

Προεγγραφές στο περίπτερο της ομάδας στην συμβολή των δρόμων Δικαιοσύνης και Εβανς στην αρχή της αγοράς:

Την Κυριακή (17:00) , στην πρεμιέρα της Β' Εθνικής ,στα "Δύο Αοράκια" το Ηράκλειο  υποδέχεται τον Διαγόρα Δρυοπιδέων , που βάση μεταγραφών αποτελεί από τα φαβορί για την άνοδο.

Έτσι λοιπόν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου στο fasebokk, παρουσιάστηκε το διαφημιστικό σποτ του συλλόγου ενόψει νέας σεζόν:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.