Στην παράταση (μετά από φοβερό ματς,) η Μακάμπι στον τελικό.



Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε με 101-100 την Ούνιξ Καζάν και προκρίθηκε στον τελικό του; 2st International Basketball Tournament Crete /Heraklion;που διεξάγεται στο κλειστό «Δύο Αοράκια». 

Οι Ρώσοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως η Μακάμπι κατάφερε να γυρίσει το ματς από το -13, και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με ένα απίστευτο τρίποντο του Ρολ στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας και εκεί έχοντας υπερ της την ψυχολογία άντεξε στην πίεση της Ούνιξ και πήρε την νίκη.  

Τα 10λεπτα: 26-17, 52-41 ,64-63, 85-85 κ.α., 100-101. 
Διαιτητές οι κκ.Ψαριανός,Παναγιωτου και Μαλαμάς
Ούνικς (Πρίφτης): Έτζιμ 12, Πονκρασόφ 9 (2), Κολόμ 14 (1τρ., 8ασ.), Σουκόφτσοφ,Λάσμε 8 (11ριμπ.), Μέιερς 6, Σμιθ 28 (6), Τρούσκιν 18 (4), Καϊμακόγλου 2, Λόκετ, Κολέσνικοφ 3
Μακάμπι (Σπάχια): Τόμας 12 (2), Μασούρ 4, Ρολ 12 (2), Κέιν 17 (3), Τάιους 10,ΝτιΜπαρτολομέο 12 (2), Κοέν 3, Σέγκεφ, Μπόλντεν 12, Παραχούσκι 4, Ζούσμαν, Τζάκσον 15 (2)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σπάχια(Προπονητής Μακάμπι): «Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα και χρειαζόμαστε καιρό μέχρι να καταλήξουμε στο πώς θα αγωνιζόμαστε. 
Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε λάθη, χάσαμε ριμπάουντ και μας κόστισαν πόντους. Στο δεύτερο μέρος, αλλάξαμε τη νοοτροπία μας, ήμασταν μαχητικοί, είχαμε περισσότερη ενέργεια και τα πήγαμε καλύτερα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. 
Η διοργάνωση είναι εξαιρετική και εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον.»

Πρίφτης(Προπονητής Ουνικς): «Αγωνιστήκαμε σε ένα υψηλό παιχνίδι απέναντι σε μία ανταγωνιστική και παραδοσιακή ομάδα της Ευρωλίγκα. Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση στην άμυνα και το παθητικό δεν δείχνει την ανταγωνιστικότητα που θέλαμε να βγάλουμε. 
Ήμασταν ανώριμοι στη φάση που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, όμως αυτά τα παιχνίδια είναι χρήσιμα ώστε να χτίσουμε τη νοοτροπία μας και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.»

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
18.00 – 20.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20.30 – 22.30 ΤΕΛΙΚΟΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα Σάββατο στις 11,30 π.μ στο κλειστό στα «Δυο Αοράκια» θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους τέσσερις προπονητές της διοργάνωσης και παρακαλούνται οι συνάδελφοι όπως παραστούν.

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για το τουρνουά, από τα προκαθορισμένα σημεία διάθεσης που είναι:
Crete IBT Web (μόνο print@home) www.crete-ibt.com
Tickethour Call Centre (μόνο print@home)
Tickethour Web (μόνο print@home) buy.tickethour.com
Kαταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ (A4 εισιτήριο)
Καταστήματα cosmos sports
Κλειστό Γυμναστήριο Πατελλών
Κλειστό Γυμναστήριο Παγκρητίου Σταδίου
Κλειστό ΄΄Δύο Αοράκια΄΄

3Χ3 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ

*S;hmera Σάββατο 23/9/2017, το 2nd International BasketballTournament Crete/Heraklion, θέλοντας να αναδείξει και το κοινωνικό πρόσωπο της Κρήτης,θα στηρίξει το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης. Μάλιστα όλα τα έσοδα και οι προσφορές ακόμα και σε είδος, από την συμμετοχή των ομάδων στα 3 ON 3, στα Βοηθητικά Κλειστά προπονήτρια του HERAKLION ARENΑ, θα πάνε στο ίδρυμα. Παράλληλα την ίδια μέρα θα μοιράζονται αυτόγραφα παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες, θα
υπάρχει φωτογράφιση μαζί τους & δωρεάν αναμνηστικά από τις ομάδες. Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις έχει ως εξής:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
10:00 – 17:00 Αγώνες 3 ON 3 στα Βοηθητικά Κλειστά προπονήτρια του HERAKLIONARENA ,αυτόγραφα παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες,
φωτογράφιση μαζί τους & δωρεάν αναμνηστικά από τις ομάδες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.