Στον Ηλυσιακό του Φώτση οι Πλακογιαννάκης-Αγγελοπουλος. Στον Πανιώνιο η Ραϊνάκη.


Ντεμαράζ παραχωρήσεων σε ομάδες της Αθήνας για τον ΑΟ Ιεράπετρα, που όπως ανακοίνωσε παραχωρεί τους αθλητές της Πλακογιαννάκη Μάνου και Αγγελόπουλου Χρήστου , στον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση, ενώ και η ταλαντούχα αθλήτρια Γωγώ Ραϊνάκη, θα αγωνιστεί στο γυναικείο τμήμα του Πανιωνίου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:
"O Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει την παραχώρηση για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 των αθλητών του Πλακογιαννάκη Μάνου (1999) και Αγγελόπουλου Χρήστου(1998) στον Α.Ο.ΗΛΥΣΙΑΚΟ.
Οι δύο νεαροί αθλητές μας θα αγωνίζονται πλέον δίπλα στον Αντώνη Φώτση και υπό τις οδηγίες του κόουτς Θωμόπουλου, γεγονός που εξασφαλίζει την μπασκετική τους εξέλιξη και πρόοδο".

Η Ραϊνάκη Γωγώ στον Πανιώνιο Γ.Σ.
"O Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει την παραχώρηση για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 της αθλήτριας μας Γωγώ Ραϊνάκη στον ιστορικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.

Η Γωγώ μας ανοίγει τα μπασκετικά "φτερά" της και εμείς σίγουροι για την εξέλιξη και την πρόοδο της στα χέρια του προπονητικού team του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα είμαστε δίπλα της να την καμαρώνουμε και να την στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.