Στον Απόλλων Καλαμαριάς, ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης.


Ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης, ο ταλαντούχος Κρητικός αθλητής με πολλές διακρίσεις στα τμήματα υποδομής και με συμμετοχές στο ανδρικό του Εργοτέλη, με την ευκαιρία της μετοίκησης του στην Θεσσαλονίκη , λόγω σπουδών, μεταγράφηκε στην ομάδα του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς και θα την ενισχύσει στις φετινές της προσπάθειες, στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Μαχαιριανάκης αφού έκανε μία σπουδαία πορεία στα "κιτρινόμαυρα"  όλα αυτά τα χρόνια, πλέον του δίνετε η ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά του και να δείξει το μεγάλο του ταλέντο σ' ένα  σωματείο όπως ο  ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς στην Γ'  Εθνική Κατηγορία.

Ο ταλαντούχος αθλητής (γεννηθείς το 1999) ,μςε συμμετοχές στην Εθνική Εφήβων,θεωρεί ότι είναι ιδιαίτερη ευκαιρία να αγωνιστεί  στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας .

Να θυμίσουμε ότι ο Μαχαιριανάκης έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα εφήβων με τον Εργοτέλη , ενώ στο Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Εφήβων στην Καστοριά, βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα , ενώ κατέκτησε την 5η θέση με τον Εργοτέλη, όπως και με τους παίδες την προηγούμενη χρονιά στο Πανελλήνιο παίδων της Πάτρας , μέλος και τότε της καλύτερης πεντάδας..

Μια από τις  μεγάλες ελπίδες του Εργοτέλη και του Κρητικού μπάσκετ πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις κατά την διάρκεια του τουρνουά και δίκαια βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα, μαζί με τους Μιχάλης Λούντζη, Χρήστος Ιορδάνου και Κώστας Παπαδάκης (Παναθηναϊκός) και Δημήτρης Κουρέπης (Ίκαρος) , ενώ είχε σημαντικές διακρίσεις στα Πανελλήνια σχολικά με το 3ο ΓΕΛΗ.

Ο νεαρός αθλητής που πέρυσι λόγω σπουδών , είχε "αφήσει" το μπασκετ πίσω , είχε προτάσεις τα προηγούμενα χρόνια από ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Προμηθέα και Ρέθυμνο  Cretan Kings, ελπίζει ότι φέτος θα "βρει τα πατήματά του " ανεβάζοντας τον πήχη και δημιουργώντας προσδοκίες τις οποίες ο Βαγγέλης καλείται  να εκπληρώσει.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.