Στoν 2ο γύρο του κυπέλλου, ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο και οι Αετοί Κρήτης.


Μετά την κλήρωση για το 19ο πανελλήνιο κύπελλο της ΟΣΕΚΑ που πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/09), στα γραφεία της ΟΣΕΚΑ στο Μετς, οι δυο Κρητικές  ομάδες ΑΣΚΑ Ηράκλειο και Αετοί Κρήτης,περάσαν  απευθείας στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ομάδας ΑΣΚΑ Ηράκλειο.
"Η κλήρωση για το 19ο πανελλήνιο κύπελλο της ΟΣΕΚΑ πραγματοποιήθηκε σήμερα , 28 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΟΣΕΚΑ στο Μετς.

Η ομάδα μας πέρασε άνευ αγώνος απο τον 1ο γύρο, όπως άλλωστε και οι ομάδες Αστέρας Τρικάλων, Μέγας Αλέξανδρος (Θεσσαλονίκη) και οι Αετοί Κρήτης (Χανιά).

Η ομάδα μας λοιπόν , περνάει απευθείας στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα βρεί μπροστά της το νικητή του ζευγαριού Άρης (Θεσσαλονίκης) - Ίριδα (Καβάλας), την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 25-26 Νοεμβρίου.

Η ομάδα των Αετών Κρήτης, περνάει και αυτή άνευ αγώνος στον 2ο γύρο του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Δωδεκάνησος (Ρόδος) - Ήφαιστος (Πάτρα).

Η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου θα διεξαχθεί το 11-12 Νοεμβρίου, ενώ ο 2ος γύρος στις 25-26 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του πρώτου γύρου :
Μαρούσι (Αθήνα) - ΠΑΣΚΑ (Αθήνα)
Δωδεκάνησος (Ρόδος) - Ήφαιστος (Πάτρα)
Αργοναύτες (Βόλος) - Άτλας (Αθήνα)
Ίρις (Καβάλα) - Άρης (Θεσσαλονίκη)

Στον 2ο γύρο περάσαν απευθείας οι ομάδες :
Αστέρας Τρικάλων,
Αετοί Κρήτης,
Μέγας Αλέξανδρος
ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο εύχεται καλά παιχνίδια , και ας το πάρει ο καλύτερος!"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.