Στο Ηράκλειο, χωρίς τον Πρίντεζη ο Ολυμπιακός (pics).



Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει αύριο 22/9/17 στο κλειστό γυμναστήριο «Δυο Αοράκια»του Ηρακλείου Κρήτης το 2st International Basketball Tournament Crete /Heraklion & με την συμμετοχή του Ολυμπιακού του Ερυθρού Αστέρα, της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Ουνιξ Καζάν. 


Το δεύτερο μεγάλο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που γίνεται σε επαρχία αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου και οργανώνεται από την ALFA PLUS Α.Ε. και τη FERIAS TRAVEL έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι πάντα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους  διοργανώσεις .

Η Κρήτη και το Ηράκλειο γίνονται ,ξανά, το επίκεντρο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, φιλοξενώντας μια ακόμα σημαντική διοργάνωση η οποία αισιοδοξεί να γίνει ένας Αθλητικός – Τουριστικός - Πολιτιστικός θεσμός για την Κρήτη και την Ελλάδα.

Τα αστέρια όλων των ομάδων είναι εδώ(χθες ήρθαν-στις φωτο η άφιξη των αποστολών - όλες οι αποστολές και προπονήθηκαν στο μεγάλο κλειστό όπου και το γνώρισαν).

«Είμαστε χαρούμενοι που ερχόμαστε ξανά στο Ηράκλειο. Ξέρουμε πόσος φιλόξενος είναι πάντα εδώ ο κόσμος. Ήρθαμε για να παίξουμε σε ένα δυνατό τουρνουά με ομάδες της
Ευρωλίγκα. 
Εύχομαι ο κόσμος να έρθει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια και να μας δει από κοντά.» τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης που φωτογραφήθηκε αλλά και υπέγραψε αυτόγραφα φίλων της ομάδας που πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν την αποστολή. 
Μια αποστολή που δεν είχε μαζί της τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος έμεινε Αθήνα για να κάνει θεραπείες στη μέση του μια και αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. 

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε. «Είναι ένα θαυμάσιο τουρνουά με ανταγωνιστικές ομάδες της Ευρωλίγκα. Χαίρομαι που είμαι εδώ και θα παίξουμε σε ένα γήπεδο στο οποίο έρχεται ο κόσμος και αγκαλιάζει την ομάδα μας. 
Πάντα ο κοσμος του Ηρακλείου είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζει. Αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και τώρα αλλά και στο ματς της ευρωλίγκα με την Μπασκόνια τον Οκτώβριο.»

Στην έναρξη του τουρνουά που είναι η Παρασκευή 22/9/2017 το παρών θα δώσει ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Το πρόγραμμα του τουρνουά, έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
18.00 – 20.00 Ούνιξ Καζάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ
20.30 – 22.30 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
18.00 – 20.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20.30 – 22.30 ΤΕΛΙΚΟΣ

ΥΨΗΛΟ ΘΕΑΜΑ

Η παρουσία κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, προεξάρχοντος του Ολυμπιακού, περυσινού φιναλίστ της Ευρωλίγκας (και κατόχου τριών Πρωταθλημάτων Ευρώπης και ενός Διηπειρωτικού Κυπέλλου), αλλά και ομάδων με την ιστορία και την δυναμικότητα, της Μακάμπι Τελ Αβίβ (σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια Ισραήλ με 50 τίτλους και κατόχου έξι πρωταθλημάτων Ευρώπης και ενός Διηπειρωτικού Κυπέλλου), της Ούνιξ Καζάν (που από φέτος έχει νέο προπονητή τον Δημήτρη Πρίφτη , ενώ εκεί αγωνίζεται από 2012 ο Κώστας Καιμακόγλου) και η οποία έχει κατακτήσει το Γιουροκάπ το 2014 και πέρυσι έπαιξε στην Ευρωλίγκα, αλλά και του Ερυθρού Αστέρα (φέτος κατέκτησε τα πρωταθλήματα Σερβίας και της Αδριατικής Λίγκας) και θα παίξει εκ νέου στην Ευρωλίγκα, εγγυώνται θέαμα υψηλού επιπέδου, για τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν το τουρνουά.

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για το τουρνουά, από τα προκαθορισμένα σημεία διάθεσης που είναι:
Crete IBT Web (μόνο print@home) www.crete-ibt.com
Tickethour Call Centre (μόνο print@home)
Tickethour Web (μόνο print@home) buy.tickethour.com
Kαταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ (A4 εισιτήριο)
Καταστήματα cosmos sports

HERAKLION ARENA CRETE-IBT.COM
INDUSTRIAL AREA OF HERAKLION TEL.0030 2810380020 - FAX:0030 2810380680
Κλειστό Γυμναστήριο Πατελλών
Κλειστό Γυμναστήριο Παγκρητίου Σταδίου
Κλειστό ΄΄Δύο Αοράκια΄΄

3Χ3 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ

*Ενδιάμεσα των αγώνων του τουρνουά, το Σάββατο 23/9/2017, το 2nd International  BasketballTournament Crete/Heraklion, θέλοντας να αναδείξει και το κοινωνικό πρόσωπο της Κρήτης,θα στηρίξει το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης. Μάλιστα όλα τα έσοδα και οι  προσφορές ακόμα και σε είδος, από την συμμετοχή των ομάδων στα 3 ON 3, στα Βοηθητικά Κλειστά προπονήτρια του HERAKLION ARENΑ, θα πάνε στο ίδρυμα. 
Παράλληλα την ίδια μέρα θα μοιράζονται αυτόγραφα παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες, θα
υπάρχει φωτογράφιση μαζί τους & δωρεάν αναμνηστικά από τις ομάδες.

Για το λόγο αυτό η πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Παιδικού χωριού SOS Κρήτης, κ. Μιράντα Τζοβενή ευχαριστεί τους διοργανωτές για την στήριξη τους στην προσπάθεια αυτή. 
(Πληροφορίες και στο soskriti@sos-villages.gr http://www.sos-villages.gr) Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις έχει ως εξής:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 
-10:00 – 17:00 Αγώνες 3 ON 3 στα Βοηθητικά Κλειστά προπονήτρια του HERAKLIONARENA
-αυτόγραφα παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες,
-φωτογράφιση μαζί τους & δωρεάν αναμνηστικά από τις ομάδες.

*Στη σελίδα International Basketball Tournament Crete στο fb το βίντεο από την άφιξη και δηλώσεις του Ολυμπιακού.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.