Γ.Μακράκης : "Η ομάδα βρίσκεται στο 50% (audio).



Ο προπονητής του Ηράκλειο Γιώργος Μακράκης, με δηλώσεις στο kritikobasket.gr, τόνισε ότι "αυτήν την εβδομάδα, ήταν πολύ δύσκολο, να έχουμε σε λειτουργία την ομάδα, λόγω του διεθνούς τουρνουά στα Δυο Αοράκια και απουσιών.

Αυτά τα παιχνίδια τα παίξαμε για να αποκτήσουμε ρυθμό, δεν δουλέψαμε τακτικές, δεν δουλέψαμε πράγματα, ίσα ίσα να δούμε τα παιδιά.

Δεν είμαστε πλήρεις λόγω τραυματισμών, πρέπει να δουλέψουμε , να συγκεντρωθούμε να βρεθούμε  μεταξύ μας, να δουλέψουμε σε σχήματα και τακτική.

Είναι λίγο περίεργο να το λέμε δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά δυστυχώς είμαστε σε αυτό το σημείο.

Έλειπαν κάποια παιδιά και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε όπως θέλαμε, γενικά ας μην συζητάμε για φιλικά, γιατί βγήκαμε εκτός προγραμματισμού και εκτός ρυθμού από όλες τις απόψεις.

Πρέπει να καλύψουμε το έδαφος την επόμενη εβδομάδα όλοι μαζί και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο τουρνουά 'Β. Παδουβάς".

Για τον ΑΟΚ Χανίων τόνισε , ότι "θα αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες στο πρωτάθλημα, ενώ επεσήμανε τέλος ότι η ομάδα αποδίδει το 50% της απόδοσής της, τωρα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γ.Μακράκη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.